kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.985
- Πόντοι
- 6.256
Του πεφτεις πολυ μικρη,Καιρό έχετε να περάσετε από το νημα, μας λείψατε αγαπημένε...
Του πεφτεις πολυ μικρη,Καιρό έχετε να περάσετε από το νημα, μας λείψατε αγαπημένε...
Ναι αλλά στον χάρτη των κατακτήσεων μου υπάρχει ένα κενό κάπου εκεί στις συντεταγμένες της ΒΔ Ευρώπης....Του πεφτεις πολυ μικρη,
Ειμαι μικρη...περιπου 25μισο..Του πεφτεις πολυ μικρη,
....εισαι αδυναμία..Με κολακεύει που έγινε αισθητή η απουσία μου παρά το βαρύ σας πρόγραμμα Μυλαιδη μου....
Ούτε αβγό δεν ξέρω να βράζω..αρα ο μπακαλιάρος φαντάζει όνειροΜου το είπε εμπιστευτικά....όμως τον τύφλωσε τόσο ο πόθος του για σένα ώστε ξέχασε να μου το στείλει σε prive μήνυμα.
Πάλι εσύ φταις δηλαδή....
Να υποθέσω ότι έφαγε μπακαλιάρο από τα χεράκια σου;
Συγκινήθηκα ο π....ο ποιητής!Ειμαι μικρη...περιπου 25μισο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....εισαι αδυναμία..
Ξέρεις ότι μέσα στις χίλιες συνταγές που υπάρχουν με μπακαλιαρο περιλαμβανονται και μερικές με αυγό;Ούτε αβγό δεν ξέρω να βράζω..αρα ο μπακαλιάρος φαντάζει όνειρο
Μας το χαλάς τώρα,Ούτε αβγό δεν ξέρω να βράζω.
Ξέρεις αλλά πράγματα εσύ να αναστατωνεις κόσμοΟύτε αβγό δεν ξέρω να βράζω..αρα ο μπακαλιάρος φαντάζει όνειρο
Για αγγλίδες λες;Ναι αλλά στον χάρτη των κατακτήσεων μου υπάρχει ένα κενό κάπου εκεί στις συντεταγμένες της ΒΔ Ευρώπης....
Επ...καλώς τον!Ένα απολαυστικό 2ωρο(σπανίως κάνω,πως με κατάφερες ) ,μ έναν άνδρα γοητευτικο,άψογο στα πάντα πάνω του, ερωτιαρη φουλ,αλλά αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό έντονα φεύγοντας από σένα,ξέρεις τι ήταν;Εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ σε ολα σου ..και στο λέει γυναίκα έμπειρη..Μόλις επέστρεψα από την απογευματινή μου συνάντηση με την Jo και αφού βρήκα τον δρόμο πάλι καλά!
Τι να γράψω γι' αυτή την γυναικάρα που να μην έχει γραφτεί?
Δεν γράφω ποτέ λεπτομέρειες στα νήματα των κοριτσιών, μόνο στις καρτέλες κριτικών όπου υπάρχουν.
Οπότε συνοπτικά για όσους δεν έχουν "γνωρίσει" από κοντά την Joanna, γιατί οι άλλοι ξέρουν
Γυναικάρα, κουκλάρα, καυλιάρα πλασμένη για να καυλώνει αρσενικά και για να κάνει σεξ.
Φυσικό απείραχτο πρόσωπο, φυσική απείραχτη σφιχτή κορμάρα με υπέροχο δέρμα. Πεντακάθαρη που δεν χορταίνεις να την γεύεσαι ολόκληρη.
Έρχεται με ένα και μόνο σκοπό, να σου τα δώσει όλα, να σε κάνει να περάσεις τέλεια, να σε καυλώσει όσο δεν παίρνει και να σε ξεζουμίσει.
Τέλεια συμμετοχή από μέρους της σε όλες τις στάσεις και από όλους τους "δρόμους". Το ζει το γαμήσι και το απολαμβάνει.
Πολύ καλή συνάντηση, πέρασα υπέροχα και θα επαναληφθεί σύντομα.
Joannaρα μου thanks για το υπέροχο απόγευμα
Ps: το καλύτερο cowgirl που μου έχουν κάνει, έχει πολλάααα χρόνια να με γαμήσει έτσι γυναίκα!
Οh γιες!Για αγγλίδες λες;
Και πολυ καλη φωτο κιολας, ντυμένηΝα βάλω και μια φωτο απο το ραντεβού μου με τον @Yagulas (εσυ ησουν στο ντουζ κι εγώ πόζαρα χαχαχα!)
Στυλατη!Να βάλω και μια φωτο απο το ραντεβού μου με τον @Yagulas (εσυ ησουν στο ντουζ κι εγώ πόζαρα χαχαχα!)
Σεξυ γκομενα η γυναικάρα μου!!!Καλημερουδια μας!
Ε ναι ρε αγάπη, ξέρω να κάνω πιπες,κανείς πελάτης δεν μου ζητησε ποτε ,ασε ρε τζο την πίπα και πιασε ένα παστίτσιο χαχαχαχα!!!Ξέρεις αλλά πράγματα εσύ να αναστατωνεις κόσμο
Μην κυκλοφορείς έτσι έξω, προκαλείς ατυχήματα στον κόσμο, άλλωστε το έχω ξαναπεί, οι "ντυμένες" φωτογραφίες σου είναι πιο σεξυ!!!Καλημέρα και καλό μήνα!
Ήθελα να ξέρα που μου χάθηκες τοσο καιρο,αχ ,παει τα έφτιαξα με τον κοντολαγνο τώρα, κάτσε να τον χωρίσω αφου γύρισες ομως χαχαχαχχα!!Μην κυκλοφορείς έτσι έξω, προκαλείς ατυχήματα στον κόσμο, άλλωστε το έχω ξαναπεί, οι "ντυμένες" φωτογραφίες σου είναι πιο σεξυ!!!
Αλλά μην ξεχνάς να μας βάζεις και τα βυζάκια σου!!!