Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.664
Ευχαριστώ ευγενικό αγόρι!!Η καλύτερη παρέα για όσους είμαστε μακριά
Ευχαριστώ ευγενικό αγόρι!!Η καλύτερη παρέα για όσους είμαστε μακριά
Να είσαι πάντα καλά καί γερή κοπέλα μουΕυχαριστώ ευγενικό αγόρι!!
Ελα αργυρότοξε,Χωρίς σκορδαλιά;;;;;
Σε πορτογαλικό εστιατόριο πηγές και έφαγες μπακαλιάρο χωρίς σκορδαλιά;Ελα αργυρότοξε,
Εχουμε κανα νεο απ την Κοσιώνη;
Οπως εγω με τη joΞεκουράζεται το μωρό μου...έχουμε ελεύθερη σχέση δεν την πρήζω συνέχεια ούτε αυτή με ζαλίζει στα τηλέφωνα.
Δεν ξερει τι ειναι μπακαλιάρος σκορδαλιά η κυρά που μαγείρεψεΣε πορτογαλικό εστιατόριο πηγές και έφαγες μπακαλιάρο χωρίς σκορδαλιά;
Μόνο στον Βορρά τρώγεται έτσι ο μπακαλιάρος;Οπως εγω με τη jo
Δεν ξερει τι ειναι μπακαλιάρος σκορδαλιά η κυρά που μαγείρεψε
Tην Καλησπερα και απο εμας.....Αγριεμενη?????ενδιαφερον....!!!!μμμμμμμμμμμ!!!!!!!Παλιόπαιδο αυτά μου λες....
Φιλάκια στ αγοράκια μου,όταν μπω αργότερα υπόσχομαι να είμαι πιο αγριεμένη!!!
Βρε!!!!!!εσυ την περασμενη φορα δεν γκρινιαζες και ελεγες δεν ξαναπαιρνεις Ανιψακια γιατι σε κουραζουνε????ειναι και αγαρμπα.....????Τωρα αφιερωνεις και τραγουδακια???σου ερχονται τα ξεψωλιαζεις και τα στελνεις κουρασμενα να κανουν Νανι??????Για τα τεκνά που έρχονται σωρηδόν, τ ανηψακια μου,από την θεία τους,μ αγαπη
Σοκ και δεος..!!!Για να μην ξεχνιόμαστε....!Χανομαι λογω δουλειάς αλλα εδω θα τριγυρνώ αγόρια
Βρε!!!!!!εσυ την περασμενη φορα δεν γκρινιαζες και ελεγες δεν ξαναπαιρνεις Ανιψακια γιατι σε κουραζουνε????ειναι και αγαρμπα.....????Τωρα αφιερωνεις και τραγουδακια???σου ερχονται τα ξεψωλιαζεις και τα στελνεις κουρασμενα να κανουν Νανι??????
Γιατι έβγαλες στην φορά ότι έχουμε σχέση ..;!Οπως εγω με τη jo
Δεν ξερει τι ειναι μπακαλιάρος σκορδαλιά η κυρά που μαγείρεψε
Νανι στη θεία Τζο...Είναι καλα παιδιά μωρέ, τ αγαπώ!Βρε!!!!!!εσυ την περασμενη φορα δεν γκρινιαζες και ελεγες δεν ξαναπαιρνεις Ανιψακια γιατι σε κουραζουνε????ειναι και αγαρμπα.....????Τωρα αφιερωνεις και τραγουδακια???σου ερχονται τα ξεψωλιαζεις και τα στελνεις κουρασμενα να κανουν Νανι??????
Αφού με ξέρεις μωρο..αχόρταγη !!OTE="Sexyjoanna, post: 11138833, member: 212729"]
Χωρις χεράκια και με βάθος..
εγώ βλέπω την ρώγα κάγκελο , πόσο καυλωμένη ήσουν jo
Ματια μου εσυ...Σοκ και δεος..!!!
Καιρό έχετε να περάσετε από το νημα, μας λείψατε αγαπημένε...Μόνο στον Βορρά τρώγεται έτσι ο μπακαλιάρος;
Μου το είπε εμπιστευτικά....όμως τον τύφλωσε τόσο ο πόθος του για σένα ώστε ξέχασε να μου το στείλει σε prive μήνυμα.Γιατι έβγαλες στην φορά ότι έχουμε σχέση ..;!
Ε σιγα, καμια 500αρια ατομα το εμαθαν.Γιατι έβγαλες στην φορά ότι έχουμε σχέση ..;!
Με κολακεύει που έγινε αισθητή η απουσία μου παρά το βαρύ σας πρόγραμμα Μυλαιδη μου....Καιρό έχετε να περάσετε από το νημα, μας λείψατε αγαπημένε...