kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.986
- Πόντοι
- 6.256
Μ αρεσει πολύ το σκηνικό εκει.Ε ναι ρε ματάκια..ετσι παει..εμένα δεν μ αρέσει ομως ο καιρός ετσι,δεν αντέχω και την υγρασία διαρκώς...
Μ αρεσει πολύ το σκηνικό εκει.Ε ναι ρε ματάκια..ετσι παει..εμένα δεν μ αρέσει ομως ο καιρός ετσι,δεν αντέχω και την υγρασία διαρκώς...
Γειά σου Τζοάννα από καινούργιο θαυμαστή σουΑμε..εχω πάρει κάτι πιπες σ ασανσέρ...μοναδικές!
Γεια σου και σένα αγορι!Γειά σου Τζοάννα από καινούργιο θαυμαστή σου
Σήκω παιδάκι μου από τα πατώματα!!!! Θα κρυώσει το νιμού!!!Καλημερουδια μας!
Αστο να δροσιστεί έχει πάρει φωτιά χαχαχαχα!Σήκω παιδάκι μου από τα πατώματα!!!! Θα κρυώσει το νιμού!!!
Καλημέρα κοριτσάρα μας..Καλημερουδια μας!
Καλημέρα αγάπη!Καλημέρα κοριτσάρα μας..
Ναι ναι.Καλημερουδια μας!
Τι τέλειαα σεξυ φώτο είναι αυτή μωρό μου αχχΚαλημερουδια μας!
Ευχαριστώ ματάκια μου!Τι τέλειαα σεξυ φώτο είναι αυτή μωρό μου αχχ
Γυναικάρα με όλα τα γράμματα κεφαλαίαΚαλημερουδια μας!
Πάλι γκρινιάζεις..οκ αφού έχω ώρα να μπω, να βαλω κατιτίςΘελουμε να δούμε μουνακι
μωρ πουτανα ,ωραια κορμαρα εχεις.τι διαολο,δεν ειχα δει,στραβομαρα ρε!!!!!!!!!!!Καλημερουδια μας!
....γεια σου ΦΡΑΝΚ..Αν μη τι άλλο τα λες στα ισια χωρίς σάλτσες, εδω από κλώνους και τζάμπα μάγκες βρωμισε το σαιτ...μωρ πουτανα ,ωραια κορμαρα εχεις.τι διαολο,δεν ειχα δει,στραβομαρα ρε!!!!!!!!!!!
και τα λεω και τα κανω μουναρα μου.με εξιταρε αυτο με το ασανσερ.ουκ ολιγες φορες τα εχω κανει κατι τετοια.....γεια σου ΦΡΑΝΚ..Αν μη τι άλλο τα λες στα ισια χωρίς σάλτσες, εδω από κλώνους και τζάμπα μάγκες βρωμισε το σαιτ...
Αρχιζει και προσαρμοζεται στα γούστα μου.Τι τέλειαα σεξυ φώτο είναι αυτή μωρό μου αχχ