Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.748
χριστουγεννιατικη με τοσα αστερακια;
Αμε..θα με πας βολτα ;χριστουγεννιατικη με τοσα αστερακια;
θα σε παω χρυσανθηΑμε..θα με πας βολτα ;
Ποια είναι η Χρυσάνθη;θα σε παω χρυσανθη
γελας ρε λυσσαρα;
Α ,να σου πω.. θα ζητήσω φιέστα δίπλα,βγήκα πρώτη στα views..γελας ρε λυσσαρα;
Δεν ξεχνώ κανέναν ρε γκρινιάρη όμορφε..εχω αρκετή δουλειά αλλα όλο και κάτι βαζω!!Καυλααααα μας εμένα με ξέχασες
Καυλαααα μου ένα pmΔεν ξεχνώ κανέναν ρε γκρινιάρη όμορφε..εχω αρκετή δουλειά αλλα όλο και κάτι βαζω!!
Να πατήσω το stop ..Καλημέρα και καλό μήνα!
Αμε..εχω πάρει κάτι πιπες σ ασανσέρ...μοναδικές!Να πατήσω το stop ..
Να θα μείνουμε μόνο πίπα γλυκιά μουΑμε..εχω πάρει κάτι πιπες σ ασανσέρ, μοναδικές...
Εχω κάνει και ετσι γαμήσια,εννοείται, είχαμε πάει ημιυπόγειο με το ασανσέρ θυμάμαι μια φορα και στα ορθια σήκωσε φουστίτσα άκρη το στρινγκ ,τσακ μπαμ έγινε η δουλεια..!Ούτε καν εβγαλε παντελόνι, απλα το ξεκουμπωσε ο τύπος..!!Η ΚΑΥΛΑ!Δε
Να θα μείνουμε μόνο πίπα γλυκιά μου
Αγγλια και ψιλοβροχο πανε μαζι, αν δε βρεχει δεν εισαι αγγλια....ειναι καθημερινότητα ,στην καλύτερη θα εχει συννεφιά η ομίχλη, αρα χeστικαν μωρο.
Εγω πάντως σιχαίνομαι βροχή
Ε ναι ρε ματάκια..ετσι παει..εμένα δεν μ αρέσει ομως ο καιρός ετσι,δεν αντέχω και την υγρασία διαρκώς...Αγγλια και ψιλοβροχο πανε μαζι, αν δε βρεχει δεν εισαι αγγλια
Τέλειο θέλω να το κάνω μαζί σουΕχω κάνει και ετσι γαμήσια,εννοείται, είχαμε πάει ημιυπόγειο με το ασανσέρ θυμάμαι μια φορα και στα ορθια σήκωσε φουστίτσα άκρη το στρινγκ ,τσακ μπαμ έγινε η δουλεια..!Ούτε καν εβγαλε παντελόνι, απλα το ξεκουμπωσε ο τύπος..!!Η ΚΑΥΛΑ!