Yagulas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.168
- Πόντοι
- 1.191
Αρκούδα δικός μου είσαι εσύ? Γυαλιζομαστε στον ίδιο κομμωτή?Είμαι τέρμα καράφλας, τι να πω εγώ;;;
Αρκούδα δικός μου είσαι εσύ? Γυαλιζομαστε στον ίδιο κομμωτή?Είμαι τέρμα καράφλας, τι να πω εγώ;;;
Αχ αυτή η χθεσινή ιππασία με κούρασε ρε καυλιαρη ομορφε...!!!Μανάρι σε κούρασα τόσο πολύ εχθές που πήρες ρεπό σήμερα? χαχαχα
Αρκούδας απο τα καλύτερα παιδιά και καλός πελάτης ..!Αρκούδα δικός μου είσαι εσύ? Γυαλιζομαστε στον ίδιο κομμωτή?
Εσυ εισαι μακρυμαλλης ,μη λες ψέματαΕίμαι τέρμα καράφλας, τι να πω εγώ;;;
Ps: το καλύτερο cowgirl που μου έχουν κάνει, έχει πολλάααα χρόνια να με γαμήσει έτσι γυναίκα!
Αχ αυτή η χθεσινή ιππασία με κούρασε ρε καυλιαρη ομορφε...!!!
Μου έδωσα ρεπο χαχαχαχαχαχα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αρκούδας απο τα καλύτερα παιδιά και καλός πελάτης ..!
Καλημέρα καυλιαρικο αγορι..μην μου αγχώνεσαι αντέχω οσο δεν πάει στα ζόρια..θα σου κάνω εγώ κόλπα τρελάΕλπίζω όταν σου έρθω με το καλό να είσαι ξεκούραστη. Γιατί γουστάρω ιππασία... με τρέλλα
εσύ αντέχεις! το γέρικο και ταλαιπωρημένο μου από τη γαμοιωση κορμάκι μου δεν ξέρω πόσο αντέχει!!Καλημέρα καυλιαρικο αγορι..μην μου αγχώνεσαι αντέχω οσο δεν πάει στα ζόρια..θα σου κάνω εγώ κόλπα τρελά
Κορμάρα..Να βάλω και μια φωτο απο το ραντεβού μου με τον @Yagulas (εσυ ησουν στο ντουζ κι εγώ πόζαρα χαχαχα!)
Να το φάω;;Καλημερουδια ,αγόρια μου όμορφα 12 και μετα ξεκινώ συνήθως, τ οτι μου τηλ 7 το πρωι που κοιμάμαι, δεν εξυπηρετεί σε κατι..αν μια μέρα ξεκινήσω λίγο νωρίτερα ενημερώνω πάντα..
καλημερουδια μωρακι , εμααα με αυτα που κανεις ο κοσμος μενει 48 ωρες ΟΝΚαλημερουδια ,αγόρια μου όμορφα 12 και μετα ξεκινώ συνήθως, τ οτι μου τηλ 7 το πρωι που κοιμάμαι, δεν εξυπηρετεί σε κατι..αν μια μέρα ξεκινήσω λίγο νωρίτερα ενημερώνω πάντα..
Μωρο μου εσυ!!καλημερουδια μωρακι , εμααα με αυτα που κανεις ο κοσμος μενει 48 ωρες ΟΝ
Αμε..σε περιμένω,..!Κορμάρα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να το φάω;;
Καλημερα κορμαρα μου ομορφη και ατελειωτη..!!Καλημερουδια ,αγόρια μου όμορφα 12 και μετα ξεκινώ συνήθως, τ οτι μου τηλ 7 το πρωι που κοιμάμαι, δεν εξυπηρετεί σε κατι..αν μια μέρα ξεκινήσω λίγο νωρίτερα ενημερώνω πάντα..
Μωρο μου ομορφοΚαλημερα κορμαρα μου ομορφη και ατελειωτη..!!
Μωρε ξερω εγω τι λεω για το τι ειδους φωτογραφος εχεις γινει..
Μουτς κοπελαρα μου..!!!
Εχουμε ανοίξει το καταστημα ήδη χαχαχαχαχα!!Καυλα μας άνοιξε να μπούμε
Σε ζητάει ο μικρός χιχιχι
Τι να κάνω, την αλήθεια είπα ο άνθρωπος. Ποιός σου είπε να είσαι τέλεια αναβάτης?@Yagulas,μετα την κριτική σου οτι ειμαι άριστη στην ιππασία, εχει γίνει ένας χαμουλης, όλοι μου ζητάνε ιδιαίτερα
Ειμαι ψηλη βρε,μάλλον για δασκαλα ιππασίας η επόμενη καριέρα μου,(δωρο και μια πιπα με κάθε εγγραφη )Τι να κάνω, την αλήθεια είπα ο άνθρωπος. Ποιός σου είπε να είσαι τέλεια αναβάτης?
Έχω πληροφορία ότι σε ζητάνε για jokey στον ιππόδρομο, αληθεύει?
Αχχχχ πίπα.... μην την λες αυτή την λέξη γιατί θυμάμαι αυτό το mouthfuck που σου έκανα και είμαι έτοιμος να ξανάρθω επί τόπουΕιμαι ψηλη βρε,μάλλον για δασκαλα ιππασίας η επόμενη καριέρα μου,(δωρο και μια πιπα με κάθε εγγραφη )