Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.756
Οτι μπορώ κάνω αγόρι!!Έλα τρέλανε μας βραδιάτικα
Οτι μπορώ κάνω αγόρι!!Έλα τρέλανε μας βραδιάτικα
Γι'αυτό σε γουστάρουμε όλοι κοριτσάραΟτι μπορώ κάνω αγόρι!!
ψευτραΕ ναι ρε αγάπη, ξέρω να κάνω πιπες,κανείς πελάτης δεν μου ζητησε ποτε ,ασε ρε τζο την πίπα και πιασε ένα παστίτσιο χαχαχαχα!!!
Ερωτα μου εσυ ζητάς γαλακτομπούρεκα...και η Τζο σου είδες σπαθί ..πες στα παιδιά που ενώ πιπωνα πελάτη φιλο σου, εσυ αφηνες μήνυμα μην ξεχάσουμε τα γλυκάψευτρα
Αυτό το καλοκαίρι θέλω να τον γλειψω και να τον φιλήσωΚαλημερουδια ,αγόρια μου όμορφα 12 και μετα ξεκινώ συνήθως, τ οτι μου τηλ 7 το πρωι που κοιμάμαι, δεν εξυπηρετεί σε κατι..αν μια μέρα ξεκινήσω λίγο νωρίτερα ενημερώνω πάντα..
τωρα θελω παστιτσιοΕρωτα μου εσυ ζητάς γαλακτομπούρεκα...και η Τζο σου είδες σπαθί ..πες στα παιδιά που ενώ πιπωνα πελάτη φιλο σου, εσυ αφηνες μήνυμα μην ξεχάσουμε τα γλυκά
Έχετε ωραίο σωμα κυρία σέξι Τζοάννα. Να ξεκινατε και αργότερα, ο πρωινος ύπνος είναι το καλύτερο.Να καληνυχτίσω .. αύριο πάλι, αλλα παρακαλώ οχι τηλεφωνήματα ξημερώματα..ξέρω ότι έχετε καυλες και χαρά μου μεγάλη να σας τις παίρνω αλλά πρεπει να κάνω και νάνι!!
(Ραντεβού ξεκινώ 12 και μετά)
Ωωωω τι ευγενικός ..!!Έχετε ωραίο σωμα κυρία σέξι Τζοάννα. Να ξεκινατε και αργότερα, ο πρωινος ύπνος είναι το καλύτερο.
Γειά σου ρε αγορι!γεια σου sexyjo!!!!
Χειμώνα δεν κάνει;!!Αυτό το καλοκαίρι θέλω να τον γλειψω και να τον φιλήσω
Έρωτας είναι θαρρώ.....ορίστε!
Ερωτική φωτόΝα καληνυχτίσω κάπου εδώ.. αύριο πάλι, αλλα παρακαλώ οχι τηλεφωνήματα ξημερώματα..ξέρω ότι έχετε καυλες και χαρά μου μεγάλη να σας τις παίρνω αλλά πρεπει να κάνω και νάνι!!
(Ραντεβού ξεκινώ 12 και μετά)
Να βάλω κάτι να υπάρχει απο Τζο ,μέχρι να μπω παλι...
Ωραία στάση.....ορίστε!
Για ατελείωτο γλυψιμοΚαλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
....τ οποίο απολαμβάνω όταν ο κύριος παίζει με την γλώσσα του απαλά εκει κάτω..Για ατελείωτο γλυψιμο