Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.764
Απ ότι λενε είναι από τα καλα σημεία πάνω μου..Αν και είμαι λάτρης του στήθους, εδώ οι ποδαρες σου τα σπάνε!!!
Κατσε να βαλω μια ωραία φωτο τώρα που το θυμήθηκα
Απ ότι λενε είναι από τα καλα σημεία πάνω μου..Αν και είμαι λάτρης του στήθους, εδώ οι ποδαρες σου τα σπάνε!!!
Αψεγάδιαστο το κορμί σας κυρία σέξι Τζο.Απ ότι λενε είναι από τα δυνατά σημεία μου
Απαπα,πως τα λες έτσι εσυ!Αψεγάδιαστο το κορμί σας κυρία σέξι Τζο.
Ανέβα λίγο ρε κορίτσι,λίγο!!Απ ότι λενε είναι από τα καλα σημεία πάνω μου..
Λες και δεν το έχεις ξαναδεί...απαπαπα αχόρταγος μου εισαιΑνέβα λίγο ρε κορίτσι,λίγο!!
Αυτά λες...αντε κανόνισε να με περιποιηθεις εσυ ,αντι εγω εσένα ...!οποιο σημειο και να αναφερω πανω σου νιωθω οτι υποτιμω τα υπολοιπα και δε μπορω...
Σκίσιμο διχτύου ποσο πάει;Απ ότι λενε είναι από τα καλα σημεία πάνω μου..
....σ έχω κόψει,εισαι κινκυ αγορι...50€ το μισάωρο ,80 € η ωρα(σκίσε ότι θες),οτι ήξερες ισχύει, με τοση υπερβολικη δουλειά, σταθερα αλλα και νέα άτομα, δεν έχω λόγο ν ανεβάσω τιμές για να βγάλω καμια χασούρα,νομίζω.. μπορεί να κανω λάθος..Σκίσιμο διχτύου ποσο πάει;
Ραντεβού 1 ώρα μόνο να τα γλύφω..Απ ότι λενε είναι από τα καλα σημεία πάνω μου..
Κανω 2 ώρα...αρα εισαι μεσα,1 ώρα γλύψιμο 1 ώρα σεξ καυλιαρη....Ραντεβού 1 ώρα μόνο να τα γλύφω..
Κόστος για 2 ώρες;Κανω 2 ώρα...αρα εισαι μεσα,1 ώρα γλύψιμο 1 ώρα σεξ καυλιαρη....
160 αγοριΚόστος για 2 ώρες;
Ένας από τους λόγους που δε μένω στην Αθήνα και χάνω τέτοια κορίτσια, και με λυπάμαι λίγο.Αντε καληνύχτα μας...και αύριο με καυλες πάλι..( λιγο μετά τις 12 διαθέσιμη,οχι νωρίτερα)
Τοτε να έρχεσαι βόλτα που και που να μας απολαμβάνεις αγορι..Ένας από τους λόγους που δε μένω στην Αθήνα και χάνω τέτοια κορίτσια, και με λυπάμαι λίγο.
Τζοάνα, αν κατέβω τον Ιούνιο Αθήνα για τους Nightwish θα σε τιμήσω (ζήσε Μάι μου να φας τριφύλλι).Αντε καληνύχτα μας...και αύριο με καυλες πάλι..( λιγο μετά τις 12 διαθέσιμη,οχι νωρίτερα)
εύκολο να το λες, δυσκολο να το κάνεις.Τοτε να έρχεσαι βόλτα που και που να μας απολαμβάνεις αγορι..
Τπτ δεν είναι δύσκολο..Τζοάνα, αν κατέβω τον Ιούνιο Αθήνα για τους Nightwish θα σε τιμήσω (ζήσε Μάι μου να φας τριφύλλι).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εύκολο να το λες, δυσκολο να το κάνεις.