Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.003
....κι εγώ σε λατρεύω..χαχαχαχα!!καφε μαζι σου μονο σε δημοσιο χωρο
βιαστρια
Αντε φιλάκια στ αγοράκια να ετοιμάζομαι για δουλειά!
....κι εγώ σε λατρεύω..χαχαχαχα!!καφε μαζι σου μονο σε δημοσιο χωρο
βιαστρια
Καλημέρα sexy boy!καλημερα εργαλειο !!!!
Εγω κανω ραντεβού μονο στο χωρο μου, ειναι κοντά το ΚΑΤ Βουλας....κανε ένα ραντεβού μαζί μου και μετά θα σε παω στο 401(που το χω διπλα) γι ανακατασκευή
καλημερα εργαλειο !!!!
Πάρτου μια για τα χριστούγεννα, να τη βαλει κατω απ το δέντρο...ελα εδω να τον πιούμε παρεα..σου ορκίζομαι ότι θα σου πάρω μόνο μια πιπα
Εμένα θα πάρει για δώρο να μάθει χαχαχαχαχα !!!Πάρτου μια για τα χριστούγεννα, να τη βαλει κατω απ το δέντρο
Όπου έχει νοσοκομείο κανε ραντεβού μαζί μουΕγω κανω ραντεβού μονο στο χωρο μου, ειναι κοντά το ΚΑΤ Βουλας
Θα χεις ξεκάνει κόσμο και κοσμάκη ε;Όπου έχει νοσοκομείο κανε ραντεβού μαζί μου
Ρε σεις ξυριστειτε κ λίγο,Αντε καληνύχτα μας...και αύριο με καυλες πάλι..( λιγο μετά τις 12 διαθέσιμη,οχι νωρίτερα)
Μη τα λες αυτά ,γιατί με περιμένουν παρα διπλα, να με στήσουν στο εκτελεστικο απόσπασμα και χωρίς να φταίω η δολιαΘα χεις ξεκάνει κόσμο και κοσμάκη ε;
Α δεν με χαλα η τριχα ισα ίσα λίγη την γουστάρω..επίσης στατιστικά, οι παντρεμένοι δεν πολυ ξυρίζονται διοτι θ αρχίσουν ερωτήσεις οι γυναίκες....Ρε σεις ξυριστειτε κ λίγο,
Λίγο σεβασμό στο κορίτσι μας,
Καυτή η γυναίκα μου!!!Την καλημερα μου στ αγόρια..!
Κωλαρα για πισωκολλητό!!!Just...
Εγώ ξυρισμένος είμαιΑ δεν με χαλα η τριχα ισα ίσα λίγη την γουστάρω..επίσης στατιστικά, οι παντρεμένοι δεν πολυ ξυρίζονται διοτι θ αρχίσουν ερωτήσεις οι γυναίκες....
Έτοιμη, σε περιμένω άντρα καυλιαρη!!Καυτή η γυναίκα μου!!!
Πάλι τα μέλη του φόρουμ θα τον παίξουν για την πάρτη σου!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κωλαρα για πισωκολλητό!!!
Πάντα είσαι έτοιμη, γυναίκα καυλιαρα!!!Έτοιμη, σε περιμένω άντρα καυλιαρη!!
Μη τα λες αυτά ,γιατί με περιμένουν παρα διπλα, να με στήσουν στο εκτελεστικο απόσπασμα και χωρίς να φταίω η δολια