Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.754
Ε άμα δεν το βάζετε δεν έχει νόημα καυλιαρη!!χαχαχαχα!Και φυσικά να βάζουμε και το εργαλείο εεεε
Την κάνω προς το παρών..!
Ε άμα δεν το βάζετε δεν έχει νόημα καυλιαρη!!χαχαχαχα!Και φυσικά να βάζουμε και το εργαλείο εεεε
Μουναρος η γυναικάρα μου!!!αν κι εχω πολλές με φάτσα μου..
Κουκλι μου εσυ..Μουναρος η γυναικάρα μου!!!
Κόφτο λέμε....τ οποίο απολαμβάνω όταν ο κύριος παίζει με την γλώσσα του απαλά εκει κάτω..
...μέχρι να το απολαύσεις, οχι....Κόφτο λέμε
Καλημέρα αγόρι, μπα, καθόλου δεν έχω, πελάτες μου βγάζουν καμία καληΚαλημερα σας κυρία σέξυ τζοαννα, έχετε ταλέντο στις φωτογραφίες.
Κούκλααν κι εχω πολλές με φάτσα μου..
Ευχαριστώ πολύ.. ανάλογα την ηλικια μου και ανευ επεμβάσεων,καλά είμαι!Κούκλα
Να τη χαιρόμαστε!!!Μουναρος η γυναικάρα μου!!!
Γειά σου ρε ομορφαντρα!Να τη χαιρόμαστε!!!
Δε χρειάζεται να ξέρεις από φίλτρα!!! Ξέρεις άλλα πράγματα εσύ!!!Μια της στιγμής, επίσης να τονίσω ότι ούτε από φίλτρα ξέρω ούτε επεξεργασία κλπ, εδω με το ζόρι βγάζω,αρα ότι βλέπετε θέλω επιείκεια
...μέχρι να το απολαύσεις, οχι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Της πουτ@νας το κάγκελο χαχαχαχα !!!!Τι γίνεται εδω ,μερα που ναι.
Τη χαιρόμαστε!!!Να τη χαιρόμαστε!!!
Αν και είμαι λάτρης του στήθους, εδώ οι ποδαρες σου τα σπάνε!!!Μια της στιγμής, επίσης να τονίσω ότι ούτε από φίλτρα ξέρω ούτε επεξεργασία κλπ, εδω με το ζόρι βγάζω,αρα ότι βλέπετε θέλω επιείκεια
Μια της στιγμής, επίσης να τονίσω ότι ούτε από φίλτρα ξέρω ούτε επεξεργασία κλπ, εδω με το ζόρι βγάζω,αρα ότι βλέπετε θέλω επιείκεια
Κορμαρα,βυζαρες και γενικά όλα σε... άρα! Εάν και δεν μένω μόνιμα Αθήνα, μόλις ανέβω, εύχομαι και ελπίζω να μπορείς, να βρεθούμε!