Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.540
Θα σας καληνυχτίσω εδω αγόρια μου όμορφα.. σε ότι κάνετε για το υπόλοιπο του Σαββάτου, να περάσετε σούπερ..!
Ευχαριστώ ευγενικό αγόρι!!
Ξέρεις ότι μέσα στις χίλιες συνταγές που υπάρχουν με μπακαλιαρο περιλαμβανονται και μερικές με αυγό;
Νόμιζα ότι έκανες ταχύρυθμα μαθήματα και του έτοιμασες κάτι....
Το αυγό και ο μπακαλιάρος γυρίζουν σαν τρελά
Ρόδες που παν στο πουθενα-Ξυλινα Σπαθιά.
Θα σας καληνυχτίσω εδω αγόρια μου όμορφα.. σε ότι κάνετε για το υπόλοιπο του Σαββάτου, να περάσετε σούπερ..!
Καληνύχτα στη ποίο σέξυ γυναικάραΘα σας καληνυχτίσω εδω αγόρια μου όμορφα.. σε ότι κάνετε για το υπόλοιπο του Σαββάτου, να περάσετε σούπερ..!
Αχ και να ξερες, τι θα σου κάνω με τη γλώσσα εκεί πίσωΓια να μην ξεχνιόμαστε....!Χανομαι λογω δουλειάς αλλα εδω θα τριγυρνώ αγόρια
![]()
Το βλέπω αρκετά σκοτεινό το δωμάτιο κυρία Τζο, όπως μου αρέσει. Συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σας στην ιππασία.Να βάλω και μια φωτο απο το ραντεβού μου με τον @Yagulas (εσυ ησουν στο ντουζ κι εγώ πόζαρα χαχαχα!)
![]()
Την Καλημερα μας Αγαπητη Νηματοθετρια.......πηδημα-πηδημα....αλλα στις φωτο Μαλλι Κομμωτηριου......μετα απο 20λεπτο μαζι μου ετσι θα βγαλεις Φωτο.....20λεπτο γιατι δεν θα αντεξεις παραπανω.....Να βάλω και μια φωτο απο το ραντεβού μου με τον @Yagulas (εσυ ησουν στο ντουζ κι εγώ πόζαρα χαχαχα!)
![]()
Καλή Κυριακή φτιαξεμας τη μέρα καυλιάρα γυναικάρα καλά νά περάσειςΚαλη Κυριακή με καυλες...και ρεπο για μενα αλλά είπα να μην σας αφήσω έτσι τ αγόρια μου...
![]()
![]()
Κομμωτής εισαι;Την Καλημερα μας Αγαπητη Νηματοθετρια.......πηδημα-πηδημα....αλλα στις φωτο Μαλλι Κομμωτηριου......μετα απο 20λεπτο μαζι μου ετσι θα βγαλεις Φωτο.....20λεπτο γιατι δεν θα αντεξεις παραπανω.....
Ναι.....σε ειδικοτητα Μανι-πενι.....το μαλλι Κομμωτηριου ειναι '΄"συνθηματικο".......δεν ξερω αν η Αγαπητη νηματοθετρια θελει να επεκταθω.....Κομμωτής εισαι;
Παντως οι γυναίκες προσεχουν πολυ τα μαλλιά τους,Ναι.....σε ειδικοτητα Μανι-πενι.....
Πολύ ωραία πόζαΝα βάλω και μια φωτο απο το ραντεβού μου με τον @Yagulas (εσυ ησουν στο ντουζ κι εγώ πόζαρα χαχαχα!)
![]()
Που ειναι ο αρκουδας να τοποθετηθει για το θεμα μαλλιά, θα ξερει πολλα αυτοςΝαι.....σε ειδικοτητα Μανι-πενι.....το μαλλι Κομμωτηριου ειναι '΄"συνθηματικο".......δεν ξερω αν η Αγαπητη νηματοθετρια θελει να επεκταθω.....
Ναι...ειδικα τωρα που ερχονται και οι γιορτες.....αλλα η δικη μας δεν ανησυχει...κατω ειναι ......Παντως οι γυναίκες προσεχουν πολυ τα μαλλιά τους,
κριμα......χανεται....Χαχαχαχαχαχαχαχα τι λέτε βρε,περιμένατε πως και πως να μπει κανα κορίτσι σήμερα που αράζετε σπίτι μεν ,αλλά εμείς οι κυρίες ρεπαρουμε και σας την σκασαμε!!
Απειλη η υπόσχεση;Τι λέει η νηματοθετρια;Την Καλημερα μας Αγαπητη Νηματοθετρια.......πηδημα-πηδημα....αλλα στις φωτο Μαλλι Κομμωτηριου......μετα απο 20λεπτο μαζι μου ετσι θα βγαλεις Φωτο.....20λεπτο γιατι δεν θα αντεξεις παραπανω.....
Πολυ την γουσταρα την Μάνι Πενι στα παλιά Τζέμης Μποντ....Ναι.....σε ειδικοτητα Μανι-πενι.....το μαλλι Κομμωτηριου ειναι '΄"συνθηματικο".......δεν ξερω αν η Αγαπητη νηματοθετρια θελει να επεκταθω.....
μην μαζευτειτε ομως πολλες....υπαρχουν και απροβλεπτοι παραγοντες......Χαχαχαχαχαχαχαχα τι λέτε βρε,περιμένατε πως και πως να μπει κανα κορίτσι σήμερα που αράζετε σπίτι μεν ,αλλά εμείς οι κυρίες ρεπαρουμε και σας την σκασαμε!!