Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.338
Όντος Τελευταία φορά που πήγα δεν ήταν η σταθερή ποιότητα που γνώριζα απο παιδι..
Όντος Τελευταία φορά που πήγα δεν ήταν η σταθερή ποιότητα που γνώριζα απο παιδι..
Καλό βράδυ και καλή ξεκούρασηΩρα για ντουζακι και χαλάρωση ...
Να είσαι καλά γλυκέ μου!!Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση
Πες τα joΔεν εχω πίεση, αλλα δεν είχε κ σκόρδο..περισσότερο γιαούρτι ηταν,αμα το τζατζίκι δεν καίει ...πφφφ
Ωραια φωτο joΩρα για ντουζακι και χαλάρωση ...
Καληνύχτα καυλιαρη(ετσι σ αισθάνομαι τελευταία,μες στις καυλες)Πες τα jo
Δε μπορω jo, ποναει το γόνυΚαληνύχτα καυλιαρη(ετσι σ αισθάνομαι τελευταία,μες στις καυλες)
Μακια να περάσειΔε μπορω jo, ποναει το γόνυ
Θα προσπαθησω, αν το φτάσω.Μακια να περάσει
Μόνη και χαλάρωση;Ωρα για ντουζακι και χαλάρωση ...
Μωρο..καλώς σε βρήκα ...ολα καλα;;;Μόνη και χαλάρωση;
Όλα μια χαρά!! Εσύ βλέπω στα καλύτερα σου…Μωρο..καλώς σε βρήκα ...ολα καλα;;;
(Μόνη και χαλάρωση..πολυ καλό,αχ!)
Ω,αλήθεια;;!Ειμαι οντος με φοβερή διάθεση εδω και πολυ καιρο ,νομίζω ότι φαίνεται στον άνθρωπο όταν είναι και περνά όμορφα!Όλα μια χαρά!! Εσύ βλέπω στα καλύτερα σου…
Ναι ναι, παρέα να μην μυρίζει ο ένας στον άλλον χαχαχαχα!!Jo οταν σου ερθω να φερω και πιτογυρα με μπολικο γιαουρτοσκορδιον να φαμε πριν το γαμησι;
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, έχουν ιδιαίτερη σημασία εφόσον με γνωριζεις τοσα χρόνια..!Θελω να παραθεσω κατι το οποιο παζαρευα στην αρχη γιατι δε θα ηθελα να δημιουργησω εντυπωσεις ουτε να κανω τη JO να αισθανθει εστω και λιγο αβολα αλλα ας το παρει το ποταμι τη JO τη ξερω τουλαχιστον 5-6χρονια απο οταν εκανε συναντησεις παλι ομως κατοπιν ραντεβου σε καποια αλλη περιοχη της Αθηνας και θελω να πω για αυτο το πλασμα οτι παντα περναγα πολυ ομορφα μαζι της και πως ειναι απο τα μοναδικα κοριτσια της φασης που εχει παραμεινει αναλλοιωτη τοσο στην εμφανιση οσο και στο χαρακτηρα πραγμα που για εμενα τη κανει μοναδικη
ΑστεριΩρα για ντουζακι και χαλάρωση ...