Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.794
Δεν εχω πίεση, αλλα δεν είχε κ σκόρδο..περισσότερο γιαούρτι ηταν,αμα το τζατζίκι δεν καίει ...πφφφΤο σκορδο ριχνει τη πιεση
Δεν εχω πίεση, αλλα δεν είχε κ σκόρδο..περισσότερο γιαούρτι ηταν,αμα το τζατζίκι δεν καίει ...πφφφΤο σκορδο ριχνει τη πιεση
Χτυπάω 2 με απ'όλα από Λευτέρη κι έρχομαι για γλωσσόφιλαΛοιπον λογω ότι δεν είχα φάει όλη μέρα, χτύπησα σουβλάκια με τζατζίκι (λίγο μαπα, σκέτο γιαούρτι ηταν)οι πιπες για καμία ωρα κομμένες...μην έχουμε λιποθυμίες
Θα χυσω ,καυλωσα ....!!Χτυπάω 2 με απ'όλα από Λευτέρη κι έρχομαι για γλωσσόφιλα
Τι προτιμας πιτσα η σουβλακι?Λοιπον λογω ότι δεν είχα φάει όλη μέρα, χτύπησα σουβλάκια με τζατζίκι (λίγο μαπα, σκέτο γιαούρτι ηταν)οι πιπες για καμία ωρα κομμένες...μην έχουμε λιποθυμίες
Πλακα θα χε να σε εγλειφε ενας που χε φαει τζατζικι,και απτο καψιμο να νομιζες οτι πηρε φωτια το μουνι σουΔεν εχω πίεση, αλλα δεν είχε κ σκόρδο..περισσότερο γιαούρτι ηταν,αμα το τζατζίκι δεν καίει ...πφφφ
Δαγκωτό σουβλάκι !!!!Τι προτιμας πιτσα η σουβλακι?
Περιμενα να πεις πιτσα(με ου)Δαγκωτό σουβλάκι !!!!
Το πρόβλημα είναι πως σε ολόκληρη Αθήνα δύσκολα βρίσκεις πια σουβλάκι της προκοπής!!! Όλοι πουλάνε ετοιματζήδικα από βιομηχανίες κρέατος. Μόνο ψήνουν, δε φτιάχνουν σχεδόν τίποτα!!!Δαγκωτό σουβλάκι !!!!
Ναι ρε συ ψιλο ,μάπα σχεδόν όλα,Το πρόβλημα είναι πως σε ολόκληρη Αθήνα δύσκολα βρίσκεις πια σουβλάκι της προκοπής!!! Όλοι πουλάνε ετοιματζήδικα από βιομηχανίες κρέατος. Μόνο ψήνουν, δε φτιάχνουν σχεδόν τίποτα!!!
κερνας σουβλακι με απο ολα;Δεν εχω πίεση, αλλα δεν είχε κ σκόρδο..περισσότερο γιαούρτι ηταν,αμα το τζατζίκι δεν καίει ...πφφφ
Και μετά γαλακτομπούρεκο, μη τα στέλνω μ εκπρόσωπο παλι...στο ρεπο μου θα σου πω να παμεκερνας σουβλακι με απο ολα;
Κοίτα, όταν ήμουν Κουκάκι έβρισκα άπαιχτα σουβλάκια,εδω νέο ψυχικο και γύρω, τπτ ιδιαίτεροΕντάξει, κάποια σουβλάκια βρίσκεις καλά. Αλλά αν είναι στην άλλη άκρη, πως να στα φέρουν?
Υπάρχουν και οι σταθερές αξίες του κέντρου φυσικά.. Θανάσης, μπαιρακτσρης.Κοίτα, όταν ήμουν Κουκάκι έβρισκα άπαιχτα σουβλάκια,εδω νέο ψυχικο και γύρω, τπτ ιδιαίτερο
Μου έχει λείψει ν αράζω εκει με το παρεακι, και μετα καφέ στα starbucks δίπλα!!!Υπάρχουν και οι σταθερές αξίες του κέντρου φυσικά.. Θανάσης, μπαιρακτσρης.
Ο χρόνος ρε αγορι ομορφο..μαζι με απόσταση πλέον το δυσκολεύει..αλλα φυσικά θα πάω μια βόλτα σύντομα παλι!Γιατι σου χει λείψει?. Κάνε το ξανά!!
Έχουν πέσει σε ποιότητα μαν πολύ ομωςΥπάρχουν και οι σταθερές αξίες του κέντρου φυσικά.. Θανάσης, μπαιρακτσρης.
Τελευταία φορά πριν μήνες πολλούς, το κεμπάπ στο Θανάση ηταν μικρότερο..μπήκε κι αλλο;!Έχουν πέσει σε ποιότητα μαν πολύ ομως
ΕτσιΤελευταία φορά πριν μήνες πολλούς, το κεμπάπ στο Θανάση ηταν μικρότερο..μπήκε κι αλλο;!