Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.046
- Πόντοι
- 11.146
...σωστη τακτικη, θα την ακολουθησω!Παντως εγω πρωι με τον καφε δεν ανοιγω το νημα της jo.
Αργοτερα μετα το χαπάκι οκ
...σωστη τακτικη, θα την ακολουθησω!Παντως εγω πρωι με τον καφε δεν ανοιγω το νημα της jo.
Αργοτερα μετα το χαπάκι οκ
Σου στελνω με πμ το χαπάκι,...σωστη τακτικη, θα την ακολουθησω!
...last year!Χαρούμενα και άτακτα σας κοβω σήμερα, γ@μησατε ε;;!!
Καυλιάρα γυναικά..με καυλες κοιμάμαι με καυλες ξυπνάω πρέπει να το κοιτάξω...goodnight boys!
Πως τα χαϊδεύεις όλο νάζιΚαλημέρα αγοράκια μου..αντε να βαλω βυζακια για πρωινό, το βραδινό είχε μουνάκι!!
Τι γαμήσαμε ; Θα βρεξει σήμερα ;Χαρούμενα και άτακτα σας κοβω σήμερα, γ@μησατε ε;;!!
Ρε άστα αυτά τα ψώφια!!! Αφού την ξεμούνιασες την άλλη την τσιριμπίμ τσιριμπόμ...last year!
Ποσο πιο ομορφα να ξεκινήσει η μεραΚαλημέρα αγοράκια μου..αντε να βαλω βυζακια για πρωινό, το βραδινό είχε μουνάκι!!
...νταξ δν εχω παραπονο, το τριημερο μου ηταν γεματο!Ρε άστα αυτά τα ψώφια!!! Αφού την ξεμούνιασες την άλλη την τσιριμπίμ τσιριμπόμ
γιατι ειπα εγω οτι θα την γαμησω;σιγά ρε γαμήκο της κακιάς ώρας...μόνο πίπα θα σου κάνει...
Όλα μέσαΣήμερα με προπόνησεις και ραντεβού στα ενδιάμεσα,με παει λιγο μπιπ η μέρα,δεν μπορώ να βάλω πολλά ραντεβού σήμερα, κατανόηση αγόρια.. Απ αύριο χαλαρώνω ομως!
Προβολή συνημμένου 906500 Προβολή συνημμένου 906501
εσυ μας το επαιζες πιπινολατρης...νταξ δν εχω παραπονο, το τριημερο μου ηταν γεματο!
Μη μασάς @Odin_!!! Στηρίξου στο τρίτο πόδι και πυροβόλα ανελέηταεσυ μας το επαιζες πιπινολατρης
και εχεις γαμησει ολα τα μιλφ της Αθηνας
ουστ
...αααα ολα κι ολα αγαπητε μου Ξουρα! Τα πιπινακια ειναι στανταρ στο προγραμμα και μετα ειναι θεμα ποσοστωσεωνεσυ μας το επαιζες πιπινολατρης
και εχεις γαμησει ολα τα μιλφ της Αθηνας
ουστ
Καλο απογευμα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια.....μετα φταιω εγω!!!!Βρε γιατι με πιλατευεις???Εσυ θα υποθεσω ειχες το ρολο της Lady Gaga????@seeker1969 Απο τους πρώτους μου πελάτες εδω..αν θυμάμαι και η πρώτη μου όμορφη κριτική(όταν με πολεμούσαν στις αρχές,εσυ πίστεψες σε μένα)έκτοτε βρεθήκαμε πολλες φορές...ένα θα σου πω, κ ξέρεις οτι δεν μασάω σε τπτ, τα λεω στα ισια, εισαι απο τους πιο ευγενικούς & σοβαρούς άνδρες..βγάζεις σεβασμό και τον δίνεις..
Ειπες το δεσποτη παναγιώτη;...νταξ δν εχω παραπονο, το τριημερο μου ηταν γεματο!
...τα κοριτσια να δεις πως τον ειπαν!Ειπες το δεσποτη παναγιώτη;
Παλι Καλα....Εμεις Μπατιρηδες κοιμομαστε....Μπατηριδες Ξυπναμε.....!!!!!!..με καυλες κοιμάμαι με καυλες ξυπνάω πρέπει να το κοιτάξω...goodnight boys!