montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.005
- Πόντοι
- 1.056
......την Καιτουλα μονο Τσιμπησες.....η Μαιρουλα θα εχει Παραπονο......Καλημέρα αγοράκια μου..αντε να βαλω βυζακια για πρωινό, το βραδινό είχε μουνάκι!!
......την Καιτουλα μονο Τσιμπησες.....η Μαιρουλα θα εχει Παραπονο......Καλημέρα αγοράκια μου..αντε να βαλω βυζακια για πρωινό, το βραδινό είχε μουνάκι!!
μονο μιλφ εγω διαβαζω...αααα ολα κι ολα αγαπητε μου Ξουρα! Τα πιπινακια ειναι στανταρ στο προγραμμα και μετα ειναι θεμα ποσοστωσεων
Σε καθε μου τουρ, εχω και μια μιλφαρα!
...γραφω κ σε αλλα πιπινονηματα, δν παρακολουθεις γεροντα!!!μονο μιλφ εγω διαβαζω
δεν ειδα κριτικες...γραφω κ σε αλλα πιπινονηματα, δν παρακολουθεις γεροντα!!!
...ξεκινησα με ουκρανακι, συνεχισα με πιπινο-duo ελληνικο και εκλεισα με μιλφ! Ενα πληρες και ισορροπημενο προγραμμα!
...στα νηματα ανεβασα, δν εχουν καρτελεςδεν ειδα κριτικες
Να τρως και δωδεκα αμυγδαλα τη μερα....γραφω κ σε αλλα πιπινονηματα, δν παρακολουθεις γεροντα!!!
...ξεκινησα με ουκρανακι, συνεχισα με πιπινο-duo ελληνικο και εκλεισα με μιλφ! Ενα πληρες και ισορροπημενο προγραμμα!
Βλεπω κατι σα σφηνα;Μουνάκι, βυζακια σας έβαλα..να βαλω και λίγο κωλαρακι...
....τωρα μιλας σωσταΜουνάκι, βυζακια σας έβαλα..να βαλω και λίγο κωλαρακι...
Neither left or right
Εσυ καλά το ειπες έπρεπε η τριάδα να συμπληρωθεί χαχχαχαχαχα!....τωρα μιλας σωστα
Έτσι θέλουμε να μας κακομαθαίνειςΜουνάκι, βυζακια σας έβαλα..να βαλω και λίγο κωλαρακι...
Όταν μου επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος μου,ποτε δεν σας αφήνω χωρίς υλικόΈτσι θέλουμε να μας κακομαθαίνεις
Ακριβώς!Βλεπω κατι σα σφηνα;
Μεγαλουργησες παλι ρε μωρο χαχαχα!!!Neither left or right
to the center is the fight
Από τη συλλογή μου "του πυροβολικού"
Που σαι ρε καυλιαρη όμορφε...πρεπει να κάνουμε έναν επαναληπτικό ..!!!Eχεις σαρώσει στις κριτικές Jo. Δεν υπαρχει κανένας που να μην εφυγε ευχαριστημένος απο εσενα οπως βλεπω. Προσωπικα δεν θα ξεχασω ποτε το γαμησι που σου ειχα κανει. Κυριως απο πισω ησουν ονειρο
μμμ. με θυμήθηκες καυλα?Που σαι ρε καυλιαρη όμορφε...πρεπει να κάνουμε έναν επαναληπτικό ..!!!
....ξεχνιέσαι ρε κορμί...;μμμ. με θυμήθηκες καυλα?
Το σκορδο ριχνει τη πιεσηΛοιπον λογω ότι δεν είχα φάει όλη μέρα, χτύπησα σουβλάκια με τζατζίκι (λίγο μαπα, σκέτο γιαούρτι ηταν)οι πιπες για καμία ωρα κομμένες...μην έχουμε λιποθυμίες