Ναι γλυκιά μου!!!Φυσικα μπορώ, ορίστε
Αλλά χωρίς βρακάκι !!!!
Ναι γλυκιά μου!!!Φυσικα μπορώ, ορίστε
Έχει ο καιρός γυρίσματαΤι εχει ο καιρος
2 μέρες πιπα ασταμάτητη;!!!θα με πεθάνεις ρε ξουρα μου..αυτη την εβδομαδα να παρεις 2ημερο ρεπο
θα σου ερθω
καλα τοτε αφου δεν θες.....2 μέρες πιπα ασταμάτητη;!!!θα με πεθάνεις ρε ξουρα μου..
....εσένα..ειναι δυνατόν..;καλα τοτε αφου δεν θες.....
καλα 2 πιπες θα στις δωσω....εσένα..ειναι δυνατόν..;
Τελικα θα γυρίσει ο τροχός;Έχει ο καιρός γυρίσματα
Απίθανο μουνακι....με καυλες κοιμάμαι με καυλες ξυπνάω πρέπει να το κοιτάξω...goodnight boys!
...ωνσγ πρωι-πρωι μας βγηκε ο καφες απ' τις μυτες..με καυλες κοιμάμαι με καυλες ξυπνάω πρέπει να το κοιτάξω...goodnight boys!
σιγά ρε γαμήκο της κακιάς ώρας...μόνο πίπα θα σου κάνει...αυτη την εβδομαδα να παρεις 2ημερο ρεπο
θα σου ερθω
....αντε και αλλη μια με το κωλαρακι να ανοιγει και θα συμπληρωθει το σετακι για το εγκεφαλικο!!!!Καλημέρα αγοράκια μου..αντε να βαλω βυζακια για πρωινό, το βραδινό είχε μουνάκι!!
ΚαλημέραΚαλημέρα αγοράκια μου..αντε να βαλω βυζακια για πρωινό, το βραδινό είχε μουνάκι!!
Πιες χαμημηλι ρε φιλε, ειναι η εποχή του.....ωνσγ πρωι-πρωι μας βγηκε ο καφες απ' τις μυτες
Αντε τωρα να χαλαρωσεις........
...αρχισαν τα εγκεφαλικα! Το 'λεγα, δν το ΄λεγα?Πιες χαμημηλι ρε φιλε, ειναι η εποχή του..
Παντως εγω πρωι με τον καφε δεν ανοιγω το νημα της jo....αρχισαν τα εγκεφαλικα! Το 'λεγα, δν το ΄λεγα?