Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.431
Το σημαντικότερο γεύμα το πρωινό!!Έτσι μπράβο. Να βάλεις κάτι στο στόμα σου πρωί πρωί. Καλημέρα σας!
Το σημαντικότερο γεύμα το πρωινό!!Έτσι μπράβο. Να βάλεις κάτι στο στόμα σου πρωί πρωί. Καλημέρα σας!
Εννοείται! Ανοίγει την όρεξη για την υπόλοιπη μέρα!Το σημαντικότερο γεύμα το πρωινό!!
Καθαρή πρωτεΐνη για ενέργεια και δύναμη όλη την μέρα! Καλημέραααα...Το σημαντικότερο γεύμα το πρωινό!!
Καλημέρα, καυλιάρα!!Καλημερουδια!
Καθαρή πρωτεΐνη για ενέργεια και δύναμη όλη την μέρα! Καλημέραααα...
Καλημέρα αγόρι!Καλημέρα, καυλιάρα!!
ε καλο ειναι αυτο....ρε σεις με τρίχες ασχολείστε;!
Εδω έχω άλλο πρόβλημα,μεγαλωνουν τα βυζια μου μονα τους στο άκυρο!!
Πάντα μες την καύλα εισαιReady!
Πωωω..!!! Κουκλαρα μου υπεροχη..!!!Ready!
Κατι τέτοια ανεβάζεις και άντε μετά να ησυχάσουμε μέσα στην ημέρα!! Είσαι πολύ γλυκό μωρό κοριτσάρα μου!!!!Καλημερουδια!
Σου πάει το μαύρο κουκλάκι ζωγραφιστό είσαιReady!
ανεβαινες Κατεχακη με τα ποδια σήμερα το μεσημεράκι ;Τ αγαπημένα αγόρια μου, τι ομορφα μου γράφετε καλε, με λιώνετε!!!Φιλάκι ξεχωριστά στον καθένα στέλνω!
Οση δουλειά και να έχω, το θεωρώ υποχρέωση μου να σας προσέχω με υλικο και κουβεντούλα χαλαρη!
Δίπλα μένω, είχα και στο Madison καποια ραντεβού ,λογικο να κυκλοφορώ Κατεχάκη..λες να πάρω περούκα να μην αναγνωρίζομαι στον δρόμο;!ανεβαινες Κατεχακη με τα ποδια σήμερα το μεσημεράκι ;
Ναι ρε μωρο , γιατι θα εχουμε στην τελικη και τιποτα τρακαρισματα και τα φαναρτζιδικα στοιχιζουν χαχαχαΔίπλα μένω, είχα και στο Madison καποια ραντεβού ,λογικο να κυκλοφορώ Κατεχάκη..λες να πάρω περούκα να μην αναγνωρίζομαι στον δρόμο;!
Που χάθηκες καμαρι μου εσυ;;;Ναι ρε μωρο , γιατι θα εχουμε στην τελικη και τιποτα τρακαρισματα και τα φαναρτζιδικα στοιχιζουν χαχαχα
Με τοσους θαυμαστες περιμενω στην ουρα ( ηταν και η προσφορα !!! )Που χάθηκες καμαρι μου εσυ;;;
Η μερα μου καθημερινα ξεκιναει και τελειωνει μαζι σου...Ready!