Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.431
Ωωωωω...! τι όμορφο!!Η μερα μου καθημερινα ξεκιναει και τελειωνει μαζι σου...
Ωωωωω...! τι όμορφο!!Η μερα μου καθημερινα ξεκιναει και τελειωνει μαζι σου...
Μαυρη φουστιτσα , μαυρο απο πανω , καφε πλαινα και τιγρε στην τσαντα ;Δίπλα μένω, είχα και στο Madison καποια ραντεβού ,λογικο να κυκλοφορώ Κατεχάκη..λες να πάρω περούκα να μην αναγνωρίζομαι στον δρόμο;!
Σταμάτα ρουφιανε χαχαχαχα!Μαυρη φουστιτσα , μαυρο απο πανω , καφε πλαινα και τιγρε στην τσαντα ;
Σταμάτα ρουφιανε χαχαχαχα!
Γιατι βρε δεν σταμάτησες να πεις ένα γεια;;
Αν τα ρουχα ηταν μαυρα , σιγουρα ηταν ΤζοανναΜαυρη φουστιτσα , μαυρο απο πανω , καφε πλαινα και τιγρε στην τσαντα ;
Είχε που είχε κίνηση η Κατεχάκη... Αν σταματούσε και το τανκ για χαιρετούρες...Σταμάτα ρουφιανε χαχαχαχα!
Γιατι βρε δεν σταμάτησες να πεις ένα γεια;;
Μποτιλιαρισμα για παρτη σου , χαχαχαΚσι να μας μουτζωναν, αντε μετα να κατέβω Κατεχάκη παλι εγώ !
Μουνακι ωραίο και νόστιμο..!Τέρμα το διαλλειμα την κάνω τρέχοντας....!!!
Να βάλω και μια φωτο το μουνάκι μου..( ναναι καλά το χρυσό μου,το προσέχω σαν τι,εργαλείο δουλειάς )
Πες τα αρκουδαΓεια σου Joannάρα αρχόντισσα!!!!
Φτου φτου...να μη τη ματιασω.Τέρμα το διαλλειμα την κάνω τρέχοντας....!!!
Να βάλω και μια φωτο το μουνάκι μου..( ναναι καλά το χρυσό μου,το προσέχω σαν τι,εργαλείο δουλειάς )
Ωραια την έχω την μουναρα ε???Φτου φτου...να μη τη ματιασω.
Λαμπει η μουνα σου καυλαΩραια την έχω την μουναρα ε???
καλά γυρίσαμε στα λευκά προφυλακτικά οπισθοχώρηση κανονική πίσω σε άλλες εποχές
Στα τεσσερα και σκαλισμα κωλοτρυπιδας....
Οτι έχει το κατάστημα βάζουμε χαχαχαχαχαχαχαχα!!Που σαι ρε αγορι;;;καλά γυρίσαμε στα λευκά προφυλακτικά οπισθοχώρηση κανονική πίσω σε άλλες εποχές
Γύρισα εγώ θέλω κόκκινο με άρωμα κεράσιΟτι έχει το κατάστημα βάζουμε χαχαχαχαχαχαχαχα!!Που σαι ρε αγορι;;;
Να μη πάρω κάτι σε γεύση πιτογυρο;!Χαχαχχα!!!Γύρισα εγώ θέλω κόκκινο με άρωμα κεράσι
...ετσι όλες οι τρύπες βουλωμενες...!Στα τεσσερα και σκαλισμα κωλοτρυπιδας....
πάρε αλλά αυτό με το τζατζίκι όχι με σοσΝα μη πάρω κάτι σε γεύση πιτογυρο;!Χαχαχχα!!!