montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.064
- Πόντοι
- 1.056
βρε!!!!!τι ειναι αυτη η πατατουκα????Βαλε κατι σεξυ και βγες στο Πλατο Μαναρι μου!!!!!Ωρα για ντουζακι και χαλάρωση ...
![]()
βρε!!!!!τι ειναι αυτη η πατατουκα????Βαλε κατι σεξυ και βγες στο Πλατο Μαναρι μου!!!!!Ωρα για ντουζακι και χαλάρωση ...
![]()
Βρε ενω μ αγαπάς ολο με κράζεις, πωπωπω αυστηρός που εισαι!!βρε!!!!!τι ειναι αυτη η πατατουκα????Βαλε κατι σεξυ και βγες στο Πλατο Μαναρι μου!!!!!
Σε επαναφερω στην Ταξη..... να μου φορας τα σεξυ κα τα ομορφα ...οπως μας εχεις καλομαθει....εμεις που σε παρακολουθουμε εχουμε και ενα επιπεδο.....Αν ήσουν κριτής πουθενά ολο 3αρια θα μοιράζες
Τι μου κάνεις, καλά ολα;;
Σε επαναφερω στην Ταξη..... να μου φορας τα σεξυ κα τα ομορφα ...οπως μας εχεις καλομαθει....εμεις που σε παρακολουθουμε εχουμε και ενα επιπεδο.....
υσ.Το μυαλο σου ολο στα 3αρια ειναι.....κανενα αλλο νουμερακι...δεν?????
Tύπε όπως κατάλαβες μετά τον @Odin_ δεν έχει επιστροφή! Αλλοίμονο σε εμάς τους "μικρομεσαίους"Tην Καλησπερα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια....Ελεος!!!!Ακομα και τα σουβλακια σε μεγεθος τα μετρας?????γαμω την τρελλα μου....τι αλλο θα ακουσω....!!!!!
Ααααχ πόσο καιρό είχα να το δω αυτό το ζουμερο μουνακι και ακόμα δεν αξιοθηκα να το επισκεφθώ.....Τέρμα το διαλλειμα την κάνω τρέχοντας....!!!
Να βάλω και μια φωτο το μουνάκι μου..( ναναι καλά το χρυσό μου,το προσέχω σαν τι,εργαλείο δουλειάς)
![]()
Ούτε δύο βδομάδες δεν πέρασαν από τν τελευταία φορά τυπε και ανυπομονώ πότε θα το ξαναγλείψω !! Α ρε ΤΖΟ με τ μουναρα σ πρωί πρωί τέντα πάλι γίναμεΑαααχ πόσο καιρό είχα να το δω αυτό το ζουμερο μουνακι και ακόμα δεν αξιοθηκα να το επισκεφθώ.....
Δεν ειναι η εποχη τους, αρωμα κουραμπιέ ισως ;Γύρισα εγώ θέλω κόκκινο με άρωμα κεράσι![]()
Εσυ φιλε θα την ηθελες τη jo μας καπως ετσι;Σε επαναφερω στην Ταξη..... να μου φορας τα σεξυ κα τα ομορφα ...οπως μας εχεις καλομαθει....εμεις που σε παρακολουθουμε εχουμε και ενα επιπεδο.....
υσ.Το μυαλο σου ολο στα 3αρια ειναι.....κανενα αλλο νουμερακι...δεν?????
Τα καλύτερα!Στα τεσσερα και σκαλισμα κωλοτρυπιδας....
Δεν ειναι η εποχη τους, αρωμα κουραμπιέ ισω
Μπά είναι λευκά από την Ζάχαρι η μόνη εξερεση κόκκινο με άρωμα φράουλας ή ρόδι αν δεν έχει κεράσι. Καλημέρα . Πάντως το καλύτερο ήταν η πρωταση Τζο Σουβλακι με άρωμα τζατζικηΔεν ειναι η εποχη τους, αρωμα κουραμπιέ ισως ;
Αγαλμα!!!Καλημέρα στ αγόρια μου!
Σε καμία ώρα θα ειμαι διαθέσιμη!
![]()
Χαίρομαι που σ αρεσε!Θα είσαι από τα πρώτα αγόρια,που όντος είχα ξεχωριστά το στοματικό ,και πολλούς φαν(ακόμα και μέχρι τώρα έχω σταθερα άτομα από τοτε ,για την συγκεκριμένη φάση!!)Καλημερα.αν και καινουργιος εδω μεσα..θα αφησω το 1ο σχολιο μου στην Jo.
Νο1 στοματικο.Δυστυχως δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο ακομα.(παλια προσφορα)
Ευελπιστω καποια στιγμη να τα πουμε απο κοντα ξανα και να νιωσω και εγω την θερμοκρασια της μουν**ας σου...
Καλημερα JoΚαλημέρα στ αγόρια μου!
Σε καμία ώρα θα ειμαι διαθέσιμη!
![]()
Όλο γλύκα ειναι μωράκι μου........Ωραια την έχω την μουναρα ε???
Την Καλησπερα μου Φιλε Kontolagn...ο Ζωγραφος εχει φτιαξει και αλλα εργα....γυμνο....απλως εμεις οι Καλλιτεχνες βλεπουμε διαφορετικα τον κοσμο.....με μια αλλη ματια.....προσπαθουμε να τον ομορφυνουμε....ο καθενας βεβαια με την δικη του πινελια.......Εσυ φιλε θα την ηθελες τη jo μας καπως ετσι;