Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.575
Κακοήθειες...Θελει η Joanna να κρυφτει
μα η παρτουζοχαρα δεν την αφηνει
Κακοήθειες...Θελει η Joanna να κρυφτει
μα η παρτουζοχαρα δεν την αφηνει
Την άλλη φορά που θα βρεθούμε, μαζί με την πίπα θα κεράσω γαλακτομπούρεκο!Ειμαι φανατικός και των δυο!!!!!
Τοτε ζητω συγνωμη γιατι θελω να με σκεφτεις για τους 10 στις 2000 σελιδες !Κακοήθειες...
Εγώ είμαι καλό κορίτσι,δεν κάνω τέτοια..Τοτε ζητω συγνωμη γιατι θελω να με σκεφτεις για τους 10 στις 2000 σελιδες !
Μωρο μου περα απο την πλακα, η φοβερη σου επιτυχια ειναι οτι εχεις απενοχοποιησει το straight sex με δωρακι, που στην εποχη μας βαλλεται. Το εκανες politically correctΕγώ είμαι καλό κορίτσι,δεν κάνω τέτοια..
Μωρο μου περα απο την πλακα, η φοβερη σου επιτυχια ειναι οτι εχεις απενοχοποιησει το straight sex με δωρακι, που στην εποχη μας βαλλεται. Το εκανες politically correct
μια σελιδα ποδια βλεπω.Και φρέσκο πεντικιούρ....Για τους λάτρεις....τα λέμε, μακια!!!
μια σελιδα ποδια βλεπω.
Είμαι σχετικά ψηλή αγόριμια σελιδα ποδια βλεπω.
φτου σου κοπελαρα μου.Είμαι σχετικά ψηλή αγόρι
Αχ και ματιαζομαι εύκολα,έτσι να με φτύνεις μωράκιφτου σου κοπελαρα μου.
Θελεις να μας κανεις και ποδολαγνους? Μηνυση και απελασηΚαι φρέσκο πεντικιούρ....Για τους λάτρεις....τα λέμε, μακια!!!
....η μπορεις να βγεις για καφε οπως εισαι, να γινει "του κουτρουλη ο γαμος" στην Κατεχακη. Να κανουν δυο μερες να την αποσυμφορησουν!!!Παω να ντυθώ.. να φάω.. Και να πιω καφέ...οπωσδήποτε!
Πάντως χωρίς σουτιέν βγαίνω συνέχεια..δεν φοράω..σε λίγο και χωρίς βρακί.......η μπορεις να βγεις για καφε οπως εισαι, να γινει "του κουτρουλη ο γαμος" στην Κατεχακη. Να κανουν δυο μερες να την αποσυμφορησουν!!!
Αφού έχεις φαγωθεί να μ απελάσεις στείλε με στην γιαγιά μου πίσω στο βόρειο Λονδίνο να χαρεί η δόλια χαχαχαχαχα!!Θελεις να μας κανεις κα
Θελεις να μας κανεις και ποδολαγνους? Μηνυση και απελαση
Με κάτι πράγματα που καυλώνεις...με καβλωσε η μυτη
θελω να χυσω στο ρουθουνι θα με αφησεις;
Για να φυγεις απο Ελλαδα θα μας δωσουν οι Εγγλεζοι τα Ελγινεια Μαρμαρα. Μωρο μου τι μου ηλθε τωρα : Σεξ μαζι σου να σε χυσω στο Βρετανικο Μουσειο. Far out !Αφού έχεις φαγωθεί να μ απελάσεις στείλε με στην γιαγιά μου πίσω στο βόρειο Λονδίνο να χαρεί η δόλια χαχαχαχαχα!!
Για να φυγεις απο Ελλαδα θα μας δωσουν οι Εγγλεζοι τα Ελγινεια Μαρμαρα. Μωρο μου τι μου ηλθε τωρα : Σεξ μαζι σου να σε χυσω στο Βρετανικο Μουσειο. Far out !