FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Δεν το εχεις καταλαβει?Από μένα;!
Δεν το εχεις καταλαβει?Από μένα;!
.....αν και ξανθούλα φυσική,ναι, το έχω καταλάβει..Δεν το εχεις καταλαβει?
Και εγω απο μηχανικος εχω γινει ποιητης για σενα.....αν και ξανθούλα φυσική,ναι, το έχω καταλάβει..
.......@Paliotsarkadoros & @FlashDance ,έχω μεγάλη καρδιά θα σας αγαπήσω και εσάς μαζί με όλα τ αλλά παιδιά εδω, και εάν θέλετε βρισκόμαστε οι 3 μαζί να περάσουμε φίνα χαχαχαχαχα!!Εκεί εγώ στις παρτουζες το μυαλό!
μη μου αγχώνεσαι, εσένα σε αγαπάει παραπάνω.... τουλάχιστον 10 πόντους !.......
χαχαχαχαχαμη μου αγχώνεσαι, εσένα σε αγαπάει παραπάνω.... τουλάχιστον 10 πόντους !
ΝΑΙΙΙΙΙΙχαχαχαχαχα
Τα αποσιωπητικα μπηκαν σε παραλειψη της φρασης "Να μην επαναλαμβανομαι, οργανωσε επιτελους την παρτουζα να γουσταρουμε"
Καλα κανεις και ενημερώνειςΑ,να ενημερώσω, γιατι αφήνετε πμ γι αύριο,επειδή αυτές τις μέρες έκανα πρωινά, σερί ,αύριο θα ξεκινήσω μεσημέρι 1,2 και μετά,πρέπει να πάω κομμωτήριο ,να κάνω τα δικά μου τα γυναικεία ...!!
Σε αγαπάει αρκετά όμως για να ασχολείται μαζί σου...δώσε τον ένα credit!Όλο εδώ μου τριγυρνάς αλλά δεν γίνεται να ερωτευτουμε, είμαι ψηλή...
Όλο με πειράζει...ένα κομπλιμέντο δεν μου έχει κάνει..Σε αγαπάει αρκετά όμως για να ασχολείται μαζί σου...δώσε τον ένα credit!
Εγω παντως καταλαβα σιγουρα οτι εχεις full ραντεβου..Λοιπόν κάπου σας μπέρδεψα με τα ωράρια, το ξέρω,ας γράψω δημόσια τι παίζει...Λοιπόν, πρωινά δεν κάνω συνήθως..μόνο εάν υπάρχει συνεννόηση από την προηγούμενη, και εάν δεν έχω πρωινή προπόνηση...αρα σταθερό ωράριο είναι το 12 μεσημερι κ μετα με 11/12 το βράδυ (αν έχω απογευματινή προπόνηση θα σταματώ για κάποια ωρα )
Εαν όμως κάνω πολύ πρωινά ,δεν γίνεται το ωράριο να πάει μέχρι 12/βράδυ γιατί ήδη έχω κουραστεί απο τα σερί ραντεβού...Μαξ να το πάω 9/10 βράδυ . Αυτά και ο Θεός βοηθός αν καταλάβατε τι έγραψα γιατί μπερδεύτηκα κι εγώ
Εγω παντως καταλαβα σιγουρα οτι εχεις full ραντεβου..
Οποτε αυτο ειναι που μετραει, το full booked....τα λεει ολα!!!!!!
Σου εχω πει οτι μου αρεσει το ρολόι σουΌλο με πειράζει...ένα κομπλιμέντο δεν μου έχει κάνει..
Επειδή δεν αρέσει στους άλλους..για να μην κλαίω;Σου εχω πει οτι μου αρεσει το ρολόι σου
Μην ξεχνάς ότι συχνά όταν τα αγοράκια τραβάνε τα μαλλιά των κοριτσιών στο νηπιαγωγείο δεν το κάνουν για να τα πονέσουν αλλά για να πούνε με τον τρόπο αυτόν ότι "περνάω καλά μαζί σου"!!!!Όλο με πειράζει...ένα κομπλιμέντο δεν μου έχει κάνει..
Εγω για τελεμαρκινγκ γυρισα το καναλι.αμα πατε πακετο βεβαιως.Εμένα με στέλνω η μόνο αυτά;!