geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
εγω χωρις τα απλυτα σωβρακα δεν ερχομαιΚανονικό είναι το πουλί σου,μπροστά στου Odin είναι μικρό απλώς...
τελος
εγω χωρις τα απλυτα σωβρακα δεν ερχομαιΚανονικό είναι το πουλί σου,μπροστά στου Odin είναι μικρό απλώς...
Ευχαριστώ μωρό μου....υπεροχη
ετσι απλα
Ξουρακο μου εσύ..το καλύτερο αγόρι...κύριος με όλες ,γι αυτό τον αγαπάμε τα κορίτσια ..να πω και την αλήθεια πέραν πλάκας...εγω χωρις τα απλυτα σωβρακα δεν ερχομαι
τελος
τζοαννα με τα κιτριναΞουρακο μου εσύ..το καλύτερο αγόρι...κύριος με όλες ,γι αυτό τον αγαπάμε τα κορίτσια ..να πω και την αλήθεια πέραν πλάκας...
Φυσικα όλα τ αγόρια που έχω δει μέχρι τώρα, είναι απλά...ΆΨΟΓΑ στα πάντα,εξάλλου το έγραψα χθες ότι σας αγαπώ πολύ..,αν μου ζητούσαν να ξεχωρίσω κάποιον μέχρι τώρα ,θα ήταν δύσκολο, δεν θα μπορούσα γιατί με τον καθένα υπάρχει και κάτι ξεχωριστό που μου έχει μείνει..!!!
Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογιαΞουρακο μου εσύ..το καλύτερο αγόρι...κύριος με όλες ,γι αυτό τον αγαπάμε τα κορίτσια ..να πω και την αλήθεια πέραν πλάκας...
Φυσικα όλα τ αγόρια που έχω δει μέχρι τώρα, είναι απλά...ΆΨΟΓΑ στα πάντα,εξάλλου το έγραψα χθες ότι σας αγαπώ πολύ..,αν μου ζητούσαν να ξεχωρίσω κάποιον μέχρι τώρα ,θα ήταν δύσκολο, δεν θα μπορούσα γιατί με τον καθένα υπάρχει και κάτι ιδιαίτερο που μου έχει μείνει..!!!
τζοαννα με τα κιτρινα
ποιον αγαπας καλυτερα
τον ξουρα ή τους γειτονες
Εγώ ευχαριστώ για την προτίμηση σας στο πρόσωπο μου.. Το λιγότερο που μπορώ ν ανταποδώσω είναι το να το γράψω δημόσια...Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια
Και καλή εβδομάδα!Καλημερούδια!
Επίσης αγόρι!!Και καλή εβδομάδα!
Καλημερα καρδια μου.. Μια κουκλα παλι σημερα..!!!Καλημερούδια!
Αγάπη μου εσυ!Καλημέρα!Καλημερα καρδια μου.. Μια κουκλα παλι σημερα..!!!
..Ειδες,είμαι καλό κορίτσι,άμα ξυπνήσω και είμαι ξεκούραστη , κάνω και πρωινά νωρίς χαχαχαχα!!Για άλλη μια φορά πέρασα υπέροχα!!
Μεγάλη καυλα το κορίτσι!!!
Τα ξαναλέμε σύντομα
ρε Τζο εισαι αστερι. επρεπε να φυγω απο Αθηνα για να δωσεις αυτον το υπεροχο κ@@λο ? τουχαλιστον σε γνωρισα και εισαι πολυ ενταξει ατομο. θα χαρω οταν θα ερθω ξανα κατω να σε συναντησωΜια ακομη φωτοκαι δρόμο...θα μπω όταν χαλαρώσω από δουλειά πάλι!!
Άρχικα σ ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου, όντος στις αρχές δεν τον έδινα επαγγελματικα, προσωπικά και όλα, αρα εισαι κάποιο αγόρι από τα πρώτα που έχω δει στο Κουκάκι;;;;ρε Τζο εισαι αστερι. επρεπε να φυγω απο Αθηνα για να δωσεις αυτον το υπεροχο κ@@λο ? τουχαλιστον σε γνωρισα και εισαι πολυ ενταξει ατομο. θα χαρω οταν θα ερθω ξανα κατω να σε συναντησω
πιστευω οτι την προτιμηση δεν την εχουν στο προσωπο σουΕγώ ευχαριστώ για την προτίμηση σας στο πρόσωπο μου.. Το λιγότερο που μπορώ ν ανταποδώσω είναι το να το γράψω δημόσια...
Κι ένα ευχαριστώ στους" άσπονδους"φίλους μου εδώ μέσα...χάρην σ αυτούς συζητιεμαι..
Άντε καλό μας βράδυ,πάω να βολταρω με το boy,ελπίζω να μην θέλει κωλο σήμερα ,γιατί τον έχω κάψει από το πρωί με τα ραντεβού..
πιστευω οτι την προτιμηση δεν την εχουν στο προσωπο σου
θα πονταρα πιο χαμηλα και απο πισω
ναι πολυ σωστα. καλα θυμασαι.Άρχικα σ ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου, όντος στις αρχές δεν τον έδινα επαγγελματικα, προσωπικά φυσικά, αρα εισαι κάποιο αγόρι από τα πρώτα που έχω δει στο Κουκάκι;;;;