Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.354
Έχω δει τόσα πολλά αγόρια από τότε που ξεκίνησα...!Και όλα άψογα μέχρι τώρα.. πόσο τυχερή ήμουν/είμαι!!ναι πολυ σωστα. καλα θυμασαι.
Έχω δει τόσα πολλά αγόρια από τότε που ξεκίνησα...!Και όλα άψογα μέχρι τώρα.. πόσο τυχερή ήμουν/είμαι!!ναι πολυ σωστα. καλα θυμασαι.
και τυχη αλλα και σωστη σε αυτο που κανεις. και αληθεια χαρηκα που σε γνωρισα.Έχω δει τόσα πολλά αγόρια από τότε που ξεκίνησα...!Και όλα άψογα μέχρι τώρα.. πόσο τυχερή ήμουν/είμαι!!
...σου εγγυώμαι ότι εάν έρθεις πάλι ,θα σ αφήσω κωλαράκι όσο γουστάρεις να το ευχαριστηθείς !!και τυχη αλλα και σωστη σε αυτο που κανεις. και αληθεια χαρηκα που σε γνωρισα.
οταν βρω χρονο θα ερθω να σε βρω . χαλαλι για σενα τα χλμ.
Ναι ναι της πουτανας θα γίνει μωρό κυριολεκτικά!!χαχαχαχχα!!Εγώ και η Τσιτσιολινα!!!Κανε κομμα να σε βαλουμε στην Βουλή
Να ξερεις ομως,αμα πεις οτι θα κατεβεις, πρέπει να κανεις περιοδείες...Ναι ναι της πουτανας θα γίνει μωρό κυριολεκτικά!!χαχαχαχχα!!Εγώ και η Τσιτσιολινα!!!
Ρε γμτ το ξέρω ότι με ζητάτε πανω..κσι στεναχωριέμαι που οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές να έρθω.. υπάρχουν θέματα προσωπικά τεσπα,δίνω όμως τον λόγο μου ότι όταν ηρεμήσω από υποχρεώσεις και βάλω μια σειρά, να κάνω τουρ σε πολλά μέρη.. Έχω πολλούς φίλους παντού!!Να ξερεις ομως,αμα πεις οτι θα κατεβεις, πρέπει να κανεις περιοδείες...
Αφού εσύ είσαι άψογη και σωστή πώς νά μήν σού φερθούν σωστά? Γιά νά μήν σού φερθεί κάποιος σωστά πρέπει νά είναι μακάκας.....
Τι θα γινει ομως με τα αγορια του βορα; θα περιμενουν πολυ ακομα;Έχω δει τόσα πολλά αγόρια από τότε που ξεκίνησα...!Και όλα άψογα μέχρι τώρα.. πόσο τυχερή ήμουν/είμαι!!
ωραιο κολιε και διακριτικος σταυρος.Εγώ ευχαριστώ για την προτίμηση σας στο πρόσωπο μου.. Το λιγότερο που μπορώ ν ανταποδώσω είναι το να το γράψω δημόσια...
Κι ένα ευχαριστώ στους" άσπονδους"φίλους μου εδώ μέσα...χάρην σ αυτούς συζητιεμαι..
Άντε καλό μας βράδυ,πάω να βολταρω με το boy,ελπίζω να μην θέλει κωλο σήμερα ,γιατί τον έχω κάψει από το πρωί με τα ραντεβού..
Εμένα με στέλνω η μόνο αυτά;!ωραιο κολιε και διακριτικος σταυρος.
μπραβο φοβερα τα περνω.
τυλιχτετα για το σπιτι
Μόνο αυτά , εσύ έχεις κοινό, από το οποίο δεν δικαιούται να σε στερήσει, ένας μονοφαγάς!Εμένα με στέλνω η μόνο αυτά;!
Χαχαχαχαχαχα τι επιτυχημένη απάντηση, σ αγαπώ τέλος!!!!Μόνο αυτά , εσύ έχεις κοινό, από το οποίο δεν δικαιούται να σε στερήσει, ένας μονοφαγάς!
Καιρό περίμενα να πάρω κι εγώ την αγάπη σου, δώσε μου όμως το νουμεράκι να ξέρω (ίσως το κάνω μενταγιόν ή μπρελόκ ή ίσως ακόμα και τατού).Χαχαχαχαχαχα τι επιτυχημένη απάντηση, σ αγαπώ τέλος!!!!
Ωωωω ετσι όπως το πας θα γίνεις Νο1!!!και μετά οι άλλοι 200/300 χαχαχαχα!!Καιρό περίμενα να πάρω κι εγώ την αγάπη σου, δώσε μου όμως το νουμεράκι να ξέρω (ίσως το κάνω μενταγιόν ή μπρελόκ ή ίσως ακόμα και τατού).
Είμαι λοιπόν η αγάπη της Jo Νο ### ?
ε όχι κι έτσι, να είμαστε δίκαιοι, μόλις πριν λίγο μίλησα κατά των μονοφαγάδων και να γίνω εγώ το αμέσως επόμενο κακό, αυτός που υπερπηδά αυτούς που έχουν προτεραιότητα; Και κυρίως που εκδηλώνουν τόσο καιρό, έντονα το πάθος τους για εσένα. Θα ήταν άδικο, αντισυναδελφικό και αντικοινωνικό !Ωωωω ετσι όπως το πας θα γίνεις Νο1!!!και μετά οι άλλοι 200/300 χαχαχαχα!!
Από μένα;!Καλησπερα. Ελειπα εκτος Αθηνας για δουλεια. Συνδρομο στερησης