Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.358
...και να συμπληρωσω την κριτικη μου κ τις υπολοιπες :
2 νέα μέλη ρώτησαν, λογικό δεν είδαν καρτέλα, αρα θα παραθέτω ανά 10 σελίδες να τις βρίσκουν κάυλιαρη μου...και να συμπληρωσω την κριτικη μου κ τις υπολοιπες :
μαγκες φτιαχνεται, καβλωνει τρελα απο ολες τις μεριες και χυνει διχως αυριο!!!! Με την Jo ξεχαστε κομοδινα και διεκπεραιωσεις!
υγ. ενα καφε εβαλα να πιω και μου ξαναφτασε ο πουτσος στο στομα πρωι-πρωι
Υπεροχη καυλιαρα μου..!!!Διαθέσιμη 13:00 και μετά σήμερα αγόρια!Φιλάκια!
Αγοράκι μου..Υπεροχη καυλιαρα μου..!!!
Α το καινούργιο αγόρι, που με ρώτησε για κριτικές!!Καλημερα !!!!Καλημέρα κουκλάρα μου....
το συμπερασμα ειναι οτι εισαι καυλα κοριτσαρα.
Υπεροχη ομορφια μου, ζωγραφια μου....!!!Ready!
Να είσαι καλά μωρό!!το συμπερασμα ειναι οτι εισαι καυλα κοριτσαρα.
τελος
αγοράκι μου!Υπεροχη ομορφια μου, ζωγραφια μου....!!!
Σ ευχαριστώ καινούργιε φίλε μου....Κουκλάρα καί καυλιάρα είσαι μωρό....
Το συμπέρασμα είναι ότι έχει κωλάρα για ξέσκισμα και λαρύγγι για πνίξιμο, δεν κωλώνει πουθενάτο συμπερασμα ειναι οτι εισαι καυλα κοριτσαρα.
τελος
Το συμπέρασμα είναι ότι έχει κωλάρα για ξέσκισμα και λαρύγγι για πνίξιμο, δεν κωλώνει πουθενά
...φτιαξε ρε κοριτσαρα μου μια καρτελα στις κριτικες να μπαινουμε να γραφουμε!2 νέα μέλη ρώτησαν, λογικό δεν είδαν καρτέλα, αρα θα παραθέτω ανά 10 σελίδες να τις βρίσκουν κάυλιαρη μου
Σ ευχαριστώ για καλα σου λόγια!!
Λίγους δεν έχω δει ακόμη...τι να μου προσφέρει τώρα πια;!χαχαχαχχα!!Καλά, θα δω ,τι να σας κάνω!Το θέμα είναι ότι έχω πάνω από 200plus κριτικές πλέον, θα γράψουν στην καρτέλα όλοι αυτοί πάλι ;;!...φτιαξε ρε κοριτσαρα μου μια καρτελα στις κριτικες να μπαινουμε να γραφουμε!
Εγώ σίγουρα όχι,δεν έχω γράψει ποτέ κριτικη εδώ και 14 χρόνια,δεν γουστάρω να βαθμολογώ ανθρώπους!Λίγους δεν έχω δει ακόμη...τι να μου προσφέρει τώρα πια;!χαχαχαχχα!!Καλά, θα δω ,τι να σας κάνω!Το θέμα είναι ότι έχω πάνω από 200plus κριτικές πλέον, θα γράψουν στην καρτέλα όλοι αυτοί πάλι ;;!
Θελει η Joanna να κρυφτει@Paliotsarkadoros & @FlashDance ,έχω μεγάλη καρδιά θα σας αγαπήσω και εσάς μαζί με όλα τ αλλά παιδιά εδω, και εάν θέλετε βρισκόμαστε οι 3 μαζί να περάσουμε φίνα χαχαχαχαχα!!Εκεί εγώ στις παρτουζες το μυαλό!
Ειμαι φανατικός και των δυο!!!!!....Δε πας καλά...Μια Πιπουλα και ενα γαλακτομπούρεκο, μέχρι εκεί προσφέρω !!