geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
η ζωη ολη σε ενα κωλοΚαληνύχτα μας..με όνειρα πονηρά....
η ζωη ολη σε ενα κωλοΚαληνύχτα μας..με όνειρα πονηρά....
Έρωτα ..η ζωη ολη σε ενα κωλο
πρωην ερωταΈρωτα ..
πρωην ερωτα
με εβαλες στην ιδια ζυγαρια με ολους
χωρισαμε
τωρα σε βλεπω μονο για σεξ
δεν με νοιζει σου κραταω μουτραΖηλιαρη μου..Αφού μόνο εσένα αγαπώ..από τους άλλους τον αρπάζω μόνο..
Δεν σε χορταινω καυλα μου ατελειωτη..!!Καληνύχτα μας..με όνειρα πονηρά....
...εμενα παντως δν με πειραζει καθολου που δν με αγαπας! Αρπαξε με, αρπαξε με.....Ζηλιαρη μου..Αφού μόνο εσένα αγαπώ..από τους άλλους τον αρπάζω μόνο..
Είσαι η χαρά του παντρεμενου/δεσμευμένου μπουρδελιαρη!!!Το ότι μ έχεις ψυχολογησει μέσα σε 2,3 μέρες καθοτι νέο αίμα είσαι εδώ,από τον γραπτό λόγο μου ,πραγματικά με ξεπερνά...Λοιπόν σου παραθέτω τρόπο σκέψης μου..γκόμενά δεν θα με πιάσει κανείς, χρόνο για δεσμεύσεις φυσικά δεν έχω,εξάλλου ένα φλερτ έχω ήδη,εξόδους κλπ δωράκια δεν θέλω,αρα τι μένει;;Σεξ που γουστάρω φουλ, με αντίτιμο, στάνταρ πολύ μικρότερο από το να μ έχει δεσμό του ο άλλος.. Εξού και επιλέγω τους πελάτες κι εγώ, ώστε να περνώ καλά για πάρτη μου,και δεν ανέχομαι παραξενιές κλπ.Ξεκάθαρη σχέση!!
Είσαι αστέρι, τέλος...!!
Καλημέρα αγοράκι μου!!Δεν σε χορταινω καυλα μου ατελειωτη..!!
...εμενα παντως δν με πειραζει καθολου που δν με αγαπας! Αρπαξε με, αρπαξε με.....
Είδες αγόρι, ξεκάθαρη σε όλαΕίσαι η χαρά του παντρεμενου/δεσμευμένου μπουρδελιαρη!!!
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει χαχαχαχχα!!1200 σελιδες!!!!
....ελα παμε γερα!!!!!!!
Καλημέρα καυλιαρη μου....Καλημέρα κουκλάρα καί καυλιάρα μου.....
...ελα σου εχω προταση marketing!Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει χαχαχαχχα!!
Λοιπόν έκλεισε η συμφωνία,μ αρέσει όπως σκέφτεσαι αγόρι!!...ελα σου εχω προταση marketing!
Στις 1300 σελιδες οργανωνεις μια παρτουζιτσα 5 ατομων και στα 1500 οργανωνεις αυτην την 10αρα που θες! Ποιος ζει-ποιος πεθαινει μεχρι τα 2000
(οπως το βλεπω Μ.Ο. οι 100 σελιδες σε παιρνει 1,5 μηνα να τις φτασεις).
Σκεψου το
Λοιπόν έκλεισε η συμφωνία,μ αρέσει όπως σκέφτεσαι αγόρι!!
καυλώσαμε πάλι πρωινιάτικαΤην καλημέρα μου...με καυλες πάντα...
Χαρά μου...Να σας καυλωνω !!καυλώσαμε πάλι πρωινιάτικα
Καλημερα κουκλαρα μου.. Τελικα, δεν υπαρχει ζωη χωρις ρισκο, ετσι δεν ειναι ομορφια μου..??Την καλημέρα μου...με καυλες πάντα...
ανυπομονώ να με καυλώσεις και από κοντα...και άσε τον geroksouras να ξυρίζεταιΧαρά μου...Να σας καυλωνω !!