Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.274
- Πόντοι
- 11.146
...μπερδευτηκα με την συγχωνευση! Ποιο παει που?!?!?!!Καλημέρα αγοράκι μου!!
Εσένα σ έχω αρπάξει και μ άρεσε...
Τελευταία τροποποίηση:
...μπερδευτηκα με την συγχωνευση! Ποιο παει που?!?!?!!Καλημέρα αγοράκι μου!!
Εσένα σ έχω αρπάξει και μ άρεσε...
Τρελαίνομαι για πρόκληση και Ρίσκο...με ξέρεις μετά από τόσα ραντεβού..!!Καλημέρα μωρό μου!!Καλημερα κουκλαρα μου.. Τελικα, δεν υπαρχει ζωη χωρις ρισκο, ετσι δεν ειναι ομορφια μου..??
Σε λατρευω..!!
Εγώ να δεις η ξανθιά, όλη την ώρα μπερδεμένη είμαι Χαχαχχα!!!...μπερδευτηκα με την συγχωνευση!
Αχ αυτό τ αγορι,το έχω καλομαθει ,τι να κάνω, αδυναμίες...!!ανυπομονώ να με καυλώσεις και από κοντα...και άσε τον geroksouras να ξυρίζεται
να αυτα δεν μπορώ....αυτό το όσο δεν πάει είναι τρομακτικό...Αχ αυτό τ αγορι,το έχω καλομαθει ,τι να κάνω, αδυναμίες...!!
Από κοντά θα καυλωσεις όσο δεν πάει...
Υπέροχα δάκτυλα και πόδια...Και φρέσκο πεντικιούρ....Για τους λάτρεις....τα λέμε, μακια!!!
Έχει βγάλει τον Νεύτωνα μαλακα!Παντως ενώ αυτό τον κωλο τον έχουν πάει τρένο οι συναγωνιστές, πως γίνεται όσο περνάει ο καιρός να δείχνει όλο και πιο σφιχτός, όλο και πιο ανορθωμενος...
Η επιστήμη σηκώνει χέρια, πόδια και καυλια ψηλά!!
....στον Νευτωνα εμεινες? Εδω εβγαλε μαλακα τον Αϊνστάιν, τον Ρόζεν κτλ-κτλ.Έχει βγάλει τον Νεύτωνα μαλακα!
"Σεξυ" αλλα και τρυφερή κριτική.. από ένα ευγενικό αγόρι που συνάντησα στις αρχές μου Κουκάκι ,αλλά και μετά Κατεχάκη..Πραγματικά ανυπομονώ κάθε φορά να συναντήσω πάλι άτομα που έχουν μείνει στο μυαλό μου όμορφα...Η Τζο είναι η γκόμενά που θα ήθελε κάθε παντρεμένος. (Είμαι ελεύθερος) πεντακάθαρη, ευγενικια κοίτα πάντα τον πελάτη να περάσει καλά. Σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. 2 φορές βρέθηκα μαζί της οταν ξεκίνησε. Τότε δεν έδινε κωλαράκι ( τυχεροί είστε ρε καλόπαιδα ,εγώ μόνο τον χάζευα και τον έβλεπα σαν λουκουμακι έτοιμο για να το φαω) στην πίπα άψογη και δεν σταματάει να στον ρουφάει αν δεν την σταματήσεις. Στο σεξ γουστάρει να την παίρνεις στα όρθια. Χύνει αβέρτα. Αλλά και γενικά της αρέσει το σεξ σε όλες τις στάσεις. Δεν έχει πρόβλημα με τον ρυθμό Αφού απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο που είσαι μέσα της.
Προσοχή. Να είσαι καλός μαζί της για να περάσεις τέλεια και να σε φτάσει στον έβδομο ουρανό.
Θα μπορούσα να γράψω και Άλλα δεν νομίζω να τα διαβάζατε όλα. Για το σεξ με την Τζο μπορεί κάποιος να γράψει ολόκληρο βιβλίο.
βορειο λονδινο και χωρις βρακι που ειπες ποιο πανω δεν παει.Αφού έχεις φαγωθεί να μ απελάσεις στείλε με στην γιαγιά μου πίσω στο βόρειο Λονδίνο να χαρεί η δόλια χαχαχαχαχα!!
SexyjoannalΤι λέτε βρε πωπω λίγο σας άφησα να ρίξω 2 γαμησακια..αμέρικαν μπαρ το κάνατε...χαχαχαχα!
Λοιπόν, εχετε περιέργεια ότι μ έντονη ερωτική ζωή είμαι έτσι σφιχτή παντού...αρχικά έχω γερό σωμα(μυϊκά δουλεμένο στο έπακρο) από άθληση ετών..
Κατά δεύτερον έχω φλερτ γυναικολόγο, νομίζω το έχω πει και παλιότερα, και μου έχει πει για 2,3 κολπάκια σύσφιξης μυών κόλπου/πρωκτού...
Κατά τρίτον μην την ψάχνετε, είμαι περιπτωσαρα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!
Ενταξει ο γενικος κανονας ειναι "στους αντρες αρεσουν τα μαυρα" και εγω μεταξυ τους αλλα εσυ εισαι εξαιρεση.Την καλημέρα μου...με καυλες πάντα...
...πιπα-κωλο-εμπλοκη! Γεια σου ρε Jo με τις καβλες σουΜια καλησπέρα στ αγοράκια μου και δρόμο πάλι, γιατι έχω φουλ μερα!!
Θα σας δω το βραδάκι που θα χαλαρώσω λίγο!!!