kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.427
- Πόντοι
- 6.256
Ευχαριστώ ομορφαντρα....εμ άμα έχω καυλιαρη παρτενέρ, μεγαλουργω!Σ ευχαριστώ πολύΛοιπόν χρωστάω και εγώ μια κριτική για την Ιωάννα .
Ψάχνω να βρω τον τίτλο αλλά τίτλος και ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια μαζί είναι η κοπέλα.
Εχθές λοιπόν απογευματάκι χτυπάω τηλέφωνο κανονίζουμε το ραντεβού άμεσα και τσουπ έξω από την πόρτα .
ΚΟΡΜΆΡΑ SEXY
Όμορφη αλλά αυτό στον κάθε ένα αλλάζει
Πολύ δυνατή .
Τώρα στα του αγώνα δεν θα αναφερθώ όπως συνήθως δεν το κάνω γιατί ο κάθε ένας την βρίσκει αλλιώς.
Ειναι πολύ καθαρή στον αγώνα τα δείνει όλα και σε κάνει να φύγεις ευχάριστα
Αυτό που λέμε δεν κλαίμε τα λεφτά μας .
Και πολύ ανταγωνιστική στις τιμές της όταν οι άλλες έχουν πάει το χύσιμο στα 100 plus .
Αυτά δεν έχω να πω κάτι άλλο μπράβο τζω συνέχισε έτσι.
Καλή ξεκούραση ΤζοάνναΑγοράκια μου...Δεν μπήκα σήμερα και μου αφήσατε ένα σωρό μηνύματα, εδώ και Βαιμπερ ..με συγκινεί πολύ το ενδιαφέρον σας,τελικά έχουμε αναπτύξει σχέσεις πέραν πελατειακές ,και φιλικές ...λογικο αφού καθημερινά τα λέμε εδώ...Μια χαρά είμαι ,απολαμβάνω το ρεπό μου,γιατί πραγματικά κουράστηκα πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες με ραντεβού συνεχόμενα, τουλάχιστον σας εξυπηρετησα όλους όσους θέλατε...γεμίζω μπαταρίες και επιστρέφω δριμύτερη!!
![]()
Παλιοκοριτσο , εμεις δουλευαμε και εσυ ειχες παρκαρει την κορμαρα σου σε καμμια παραλια και κολαζες τους αντρες, μπορει και καμμια γυναικαΑγοράκια μου...Δεν μπήκα σήμερα και μου αφήσατε ένα σωρό μηνύματα, εδώ και Βαιμπερ ..με συγκινεί πολύ το ενδιαφέρον σας,τελικά έχουμε αναπτύξει σχέσεις πέραν πελατειακές ,και φιλικές ...λογικο αφού καθημερινά τα λέμε εδώ...Μια χαρά είμαι ,απολαμβάνω το ρεπό μου,γιατί πραγματικά κουράστηκα πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες με ραντεβού συνεχόμενα, τουλάχιστον σας εξυπηρετησα όλους όσους θέλατε...γεμίζω μπαταρίες και επιστρέφω δριμύτερη!!
![]()
.....αν τα πάρουμε όλα στα σοβαρά, ζήτω που καήκαμε αγόρι...Και λίγη τρελίτσα,καλό κάνει...Καληνύχτα κοριτσάρα μου αν και δεν γνωριζόμαστε σε έχω συμπαθήσει με το στυλ σου και την τρέλα σου με την καλη έννοια . Τυχεροί όσοι την έχετε συναντήσει , ελπίζω σύντομα να το καταφέρω και γώ !!!
Καλό ξημέρωμα σε όλους μας .
Υπεροχη..!!!Καλημερούδια!Ξεκούραστη και με καυλες στο φουλ!
Διαθέσιμη 14:00 και μετά!
![]()
Total blackΚαλημερούδια!Ξεκούραστη και με καυλες στο φουλ!
Διαθέσιμη 14:00 και μετά!
![]()
Της καλομαννας το παιδι, απ' τον υπνο στο "φαι" !!!!
Τώρα ξύπνησες καμάρι μου ?? Εγώ κάνω ένα μικρό διάλλειμα..να σας δω λίγο και τα πμΤης καλομαννας το παιδι, απ' τον υπνο στο "φαι" !!!!
Τώρα ξύπνησες καμάρι μου ?? Εγώ κάνω ένα μικρό διάλλειμα..να σας δω λίγο.
Αφου κατω απο τη φωτογραφια σου την εβαλα !!Με μπέρδεψε η παροιμία....
Αφου κατω απο την ξανθια φωτογραφια σου την εβαλαΑφου κατω απο τη φωτογραφια σου την εβαλα !!
Το είδα, σταμάτα να μου υπενθυμίζεις ότι είμαι ξανθιά χαχαχαχαχαχαχα!!!!Αφου κατω απο την ξανθια φωτογραφια σου την εβαλα