montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
??????????@montiliani με φλερτάρεις και μ αρέσει πολύ...
??????????@montiliani με φλερτάρεις και μ αρέσει πολύ...
Λατρεύω Κορίνα χαχαχαχ!!??????????
Πω πωΤέλος για σήμερα...
...........Λατρεύω Κορίνα χαχαχαχ!!
Δεν πας πίσω κι εσύ,τρελοκομείο είσαι!
Μονοτονη δουλεια ε;.....για εγκεφαλικό είμαι λες ,οπως ειπε κι ο άλλος;!
Μέσα έξω μέσα έξω.....χαχαχαΜονοτονη δουλεια ε;
Τσου....σήμερα πήρα τόσες πουτσες, διαφορετικές, και από παντού...ποικιλία είχε!!Μονοτονη δουλεια ε;
Καλή... Αλλάν σαν τη Σωσώ, δεν είναιΛατρεύω Κορίνα χαχαχαχ!!
Δεν πας πίσω κι εσύ,τρελοκομείο είσαι!
Η καθε μια μοναδική στον ρόλο της..γενικά ως σειρά ήταν από τις καλές!!Με ατάκες θεϊκές!Καλή... Αλλάν σαν τη Σωσώ, δεν είναι
Εγώ και σαν την Σωσώ θα μπορούσα να σε φανταστώ...
"Jo, γιατί πεθαίνεις τους άντρες, στο πήδημα ;"
(Γουλιά μπύρα)
"Γιατί έτσι μου αρέσει"
Ένας κωλος, είναι ο κόσμος όλος...
Αυτο που κανεις λεγεται σεξ;Τσου....σήμερα πήρα τόσες πουτσες, διαφορετικές, και από παντού...ποικιλία είχε!!
Ρε συ μ αρέσει το σεξ,όταν σηκωθώ και δεν έχω καυλες δεν δουλεύω, απαξ και έχω όμως...ξεσκιζομαι!
Που είσαι αγάπη μου εσυ;;;όλα καλα;;Σε θυμάμαι από το ραντεβού μας.. ευγενικός και καυλιαρης νεαρός..!!!Ένας κωλος, είναι ο κόσμος όλος...
Στο νυχτοφυλακα το πρωι σερβιρισες πρωινο;
Στο νησί γυναικάρα. Δουλειά, δουλειά, δουλειά... Θα τελειώσει η σεζόν που θα πάει... Καράβι και πρώτη στάση μετρό ΚατεχακηΠου είσαι αγάπη μου εσυ;;;όλα καλα;;Σε θυμάμαι από το ραντεβού μας.. ευγενικός και καυλιαρης νεαρός..!!!
Σε παρακολουθω οπως ο τρελλος την ΚορακάκηΠες την αλήθεια...δεν μπορείς χωρίς εμένα γι αυτό είσαι εδώ συχνά πυκνά, Ε.. ;
Σε περιμένω με το καλό πάλι!!Να περάσουμε σούπερ οπως τότε!!Στο νησί γυναικάρα. Δουλειά, δουλειά, δουλειά... Θα τελειώσει η σεζόν που θα πάει... Καράβι και πρώτη στάση μετρό Κατεχακη
Να περνάς υπέροχα γυναικάρα. Ανυπομονώ...Σε περιμένω με το καλό πάλι!!Να περάσουμε σούπερ οπως τότε!!