Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.906
Θέλει τρόπο και μέρες αποχής...Πως εξηγείται να μένεις στενή ??? ...η μέση Ελληνίδα δεν δίνει κωλο γιατί φοβάται την χαλάρωση της περιοχής ...
Θέλει τρόπο και μέρες αποχής...Πως εξηγείται να μένεις στενή ??? ...η μέση Ελληνίδα δεν δίνει κωλο γιατί φοβάται την χαλάρωση της περιοχής ...
Μπα τι να την κάνω πια, δεν έχει αξία πλέον , όλοι με γνωρίζουν όπως και τις υπηρεσίες μου ,1200 σελίδες φουλ υλικό,έχω δει υπερβολικά μεγάλο ποσοστό από εδώ κυριων που γράφουν συνέχεια,έχω φτιάξει τ όνομα μου στον χώρο, και φυσικά το συντηρώ με τις άψογες υπηρεσίες μου, στις όποιες δεν κάνω εκπτώσεις όσον αφορά ποιότητα τους!!Θα ήταν καλύτερα να ζητήσεις να φτιαχτεί μια καρτέλα για τις κριτικές σου και για να μην κάνεις τον κόπο να τις μαζεύεις και για μας να είναι πιο εύκολα να τις διαβάζουμε οπότε θέλουμε!!!
Δίκιο έχεις σε αυτό, αλλά όταν θα μπει κάποιο νέο μέλος που δεν ξέρει σχεδόν τίποτα για το νήμα και θέλει να διαβάσει κριτικές δεν θα ξέρει που να ψαχτεί και εδώ μέσα θα χαθεί.Μπα τι να την κάνω πια, δεν έχει αξία πλέον , όλοι με γνωρίζουν όπως και τις υπηρεσίες μου ,1200 σελίδες φουλ υλικό,έχω δει υπερβολικά μεγάλο ποσοστό από εδώ κυριων που γράφουν συνέχεια,έχω φτιάξει τ όνομα μου στον χώρο, και φυσικά το συντηρώ με τις άψογες υπηρεσίες μου, στις όποιες δεν κάνω εκπτώσεις όσον αφορά ποιότητα τους!!
Δίκιο έχεις σε αυτό, αλλά όταν θα μπει κάποιο νέο μέλος που δεν ξέρει σχεδόν τίποτα για το νήμα και θέλει να διαβάσει κριτικές δεν θα ξέρει που να ψαχτεί και εδώ μέσα θα χαθεί.
Για αυτό το λέω να ανοιχτεί κάποια καρτέλα!!!
Τότε όλα κομπλέ!!!Ναι έχεις εν μέρη δίκιο,αλλά τις ανεβάζω ανά τακτά διαστήματα, και επίσης στέλνω και σε πμ τ αρχείο όταν μου ζητηθεί , όλα κομπλέ!!
president ... ερχομαι σφα'ιρα και για διωρο προγραμμα ,και το λέω επειδή νέχω και ταξίδι 110 χλμ να κάνω στείλε μου pm αν οντως ισχύσει και κλείσαμεΣκέφτομαι καμία μέρα ,να κλείσω δωμάτιο στο President που είναι κοντά μου ,ν αράξω πισίνα όλη μέρα, άντε να κάνω και καμία αρπαχτή,θα σας φέρω εκεί βρε χαχαχαχαχα ,ότι πρέπει είναι καλοκαιράκι!!!
Σαν σκέψη βρε το είπα,εν καιρώ, οχι για σήμερα!!!president ... ερχομαι σφα'ιρα και για διωρο προγραμμα ,και το λέω επειδή νέχω και ταξίδι 110 χλμ να κάνω στείλε μου pm αν οντως ισχύσει και κλείσαμε
Tην Καλησπερα μου.......Καλημέρα με καυλες.....
![]()
...........Πρέπει να τα φτιάχνω τα βίντεο,περικοπή, ομιλίες να φεύγουν, εξού και GIF..Τώρα έκατσα λίγο από το πρωί, ορίστε λοιπόν!
![]()
Καλησπέρα τρελοκομείο ΧΑΧΑΧΑ!!!Tην Καλησπερα μου.......
Jo πρόσεξε λίγο την πίεση σου ....γιατί πριν καλύψεις καλύτερα το βλέμμα ...είχες το ίδιο μάτι με την γιαγιά μου όταν την βρήκαμε τεζα από το εγκεφαλικό ....Τέλος για σήμερα...
![]()
Χαχαχαχα χαχαχα έτοιμη είμαι από τα γαμησια ,ξεθεωθηκα !!Τελικά είσαι τρελοκομείο,ατακαδορος μεγάλος !!!Jo πρόσεξε λίγο την πίεση σου ....γιατί πριν καλύψεις καλύτερα το βλέμμα ...είχες το ίδιο μάτι με την γιαγιά μου όταν την βρήκαμε τεζα από το εγκεφαλικό ....
Τέλος για σήμερα...
![]()
.........Καλησπέρα τρελοκομείο ΧΑΧΑΧΑ!!!
απο την φωτο....μαλλον σε ταλαιπωρησανε τα Παλιοπαιδα.....ισως τα δικα μου χερια να σε ξεκουραζανε....καλη ξεκουραση να εχεις........Τέλος για σήμερα...
![]()
Τι να κάνω, όταν δεν έχω προπονήσεις το φορτώνω λίγο,είναι αρκετά τα παιδιά που θέλαν μέρες να με δουν και δεν είχαμε βρει κοινό χρόνο...αλλά κομπλέ, πέρασα σούπερ μαζί τους αυτό έχει σημασία!απο την φωτο....μαλλον σε ταλαιπωρησανε τα Παλιοπαιδα.....ισως τα δικα μου χερια να σε ξεκουραζανε....καλη ξεκουραση να εχεις........
...........@montiliani με φλερτάρεις και μ αρέσει πολύ...
??????????@montiliani με φλερτάρεις και μ αρέσει πολύ...