Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
@Stella*** ετοιμασε μαγιό και πάμε πισιναρα next week!!
Αααααχ αυτό το President ... Έχω 2 - 3 ωραίες αναμνήσεις απο εκεί ... Και επαγγελματικές, και ερωτικές αλλά και μουσικές!!!Σκέφτομαι καμία μέρα ,να κλείσω δωμάτιο στο President που είναι κοντά μου ,ν αράξω πισίνα όλη μέρα, άντε να κάνω και καμία αρπαχτή,θα σας φέρω εκεί βρε χαχαχαχαχα ,ότι πρέπει είναι καλοκαιράκι!!!
Πιάνω δουλειά στο Roof Pool τώρα!!! Αποκλειστικός σερβιτόρος σας!@Stella*** ετοιμασε μαγιό και πάμε πισιναρα next week!!
Αααααχ αυτό το President ... Έχω 2 - 3 ωραίες αναμνήσεις απο εκεί ... Και επαγγελματικές, και ερωτικές αλλά και μουσικές!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιάνω δουλειά στο Roof Pool τώρα!!! Αποκλειστικός σερβιτόρος σας!
Έτοιμη)@Stella*** ετοιμασε μαγιό και πάμε πισιναρα next week!!
Το αγαπημενο μου στέκι!!!!Σκέφτομαι καμία μέρα ,να κλείσω δωμάτιο στο President που είναι κοντά μου ,ν αράξω πισίνα όλη μέρα, άντε να κάνω και καμία αρπαχτή,θα σας φέρω εκεί βρε χαχαχαχαχα ,ότι πρέπει είναι καλοκαιράκι!!!
Το αγαπημενο μου στέκι!!!!
Και μετά βουρ στο δωματιο!
Βουτιες,γαμησι,βουτιες,πιπα, κλπ
ΣΙΓΟΥΡΑ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!Το άλλο ραντεβού μας θα το κάνουμε εκεί τοτε μωρό..!
Συνέχεια βάζω καλέ ...!!κάθε μέρα!καλησπερα
βιντεακι δεν εχει σημερα ???
κωλαρακι βαλε ειναι η αδυναμια μας χαχαχαχΣυνέχεια βάζω καλέ ...!!κάθε μέρα!
Αχόρταγοι είστε απαπαπα!!κωλαρακι βαλε ειναι η αδυναμια μας χαχαχαχ
χαχαχαΑχόρταγοι είστε απαπαπα!!
το καλυτερο κοριτσι στα καλυτερα χερια !!!!Άντε και ένα αναλ για τον φίλο μου τον γκρινιάρη χαχαχαχ
Καλέ τι χωνευτήρι ειν τούτο ....Άντε και ένα αναλ για τον φίλο μου τον γκρινιάρη χαχαχαχ
Χαχαχχαχχαχχαχ φοβερή ατάκα!!!!!Καλέ τι χωνευτήρι ειν τούτο ....
Πως εξηγείται να μένεις στενή ??? ...η μέση Ελληνίδα δεν δίνει κωλο γιατί φοβάται την χαλάρωση της περιοχής ...Χαχαχχαχχαχχαχ φοβερή ατάκα!!!!!
Και φαντάσου ότι παρ' όλο που κάνω αναλ και μ όλα τα μεγέθη, στενουλα είμαι...(Το έχουν γράψει ηδη)
Θα ήταν καλύτερα να ζητήσεις να φτιαχτεί μια καρτέλα για τις κριτικές σου και για να μην κάνεις τον κόπο να τις μαζεύεις και για μας να είναι πιο εύκολα να τις διαβάζουμε οπότε θέλουμε!!!Και οι υπόλοιπες