Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.384
- Πόντοι
- 11.146
....προς στιγμην φοβηθηκα οτι ειχαμε τραβηξει κ βιντεο κ δν το θυμομουν!!!!
....προς στιγμην φοβηθηκα οτι ειχαμε τραβηξει κ βιντεο κ δν το θυμομουν!!!!
Βρε μωρο, από την αρχή της πουτανοκαριερας μου στο μπου, με ακολουθείς και κάνεις λαικ στα πάντα ..μα πρώτη φορά εγραψες,σήμερα!!Είδες,όλους σας θυμάμαι !!Το λεγόμενο "μη μου γαμάς τη συζήτηση" !
Jo ο λαός επιθυμεί φωτό σου να επιδιδεσαι σε ass licking ....Μέχρι τώρα σε 5 πουτσες διαφορετικές....
Κάτι θα κάνω κ γι αυτό..όταν υπάρξει ο πρόθυμος κύριος για να βγάλω υλικο..Jo ο λαός επιθυμεί φωτό σου να επιδιδεσαι σε ass licking ....
Την αλλη φορά οπωσδήποτε ,να δουν live μωρό μου ,ντοκουμέντα!!!....προς στιγμην φοβηθηκα οτι ειχαμε τραβηξει κ βιντεο κ δν το θυμομουν!!!!
Αναμένουμε το ντοκουμέντο jo ....μην μας ξεχάσεις εμάς που - κατά Φρόυντ - έχουμε μείνει στο πρωκτικό στάδιοΚάτι θα κάνω κ γι αυτό..όταν υπάρξει ο πρόθυμος κύριος για να βγάλω υλικο..
Γύρος του κόσμου λεγεται αυτόΚάτι θα κάνω κ γι αυτό..όταν υπάρξει ο πρόθυμος κύριος για να βγάλω υλικο..
Την Καλησπερα μου.......Αν και φουλ από το πρωί...μην σας αφήσω έτσι, να βάλω 2 Gif από φρέσκες τσόντες μου!
Καρμικο????Ρε αγάπες σήμερα που λείπω εγώ λόγω δουλειάς χετε μπει όλοι;;;!!!!Θα σας δω αργότερα ,που θα χαλαρώσω να τα πούμε λίγο...
Λες να ερωτευτουμε;;;ΧΑΧΑΧΑ!!Καρμικο????
προσεκτικα ομως.....γιατι ........Λες να ερωτευτουμε;;;ΧΑΧΑΧΑ!!
Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα βρεθούμε <3Βρε μωρο, από την αρχή της πουτανοκαριερας μου στο μπου, με ακολουθείς και κάνεις λαικ στα πάντα ..μα πρώτη φορά εγραψες,σήμερα!!Είδες,όλους σας θυμάμαι !!
Μια τρέλα εισαι jo ....μια τρέλαΑπό το τελευταίο ραντεβού για σήμερα...απολαυστικά ήταν όλα και ας κουράστηκα λίγο παραπάνω!!
με καβλωσε η μυτηΚαλημερούδια!!!Δρόμο για την θάλασσα!!!
Γουστάρω τρελά αυτό που κάνω και βγαίνει στους πελάτες αγόρι...καυλα δλδ...Μια τρέλα εισαι jo ....μια τρέλα
Τρελοκομείο μου...Είχα πει κερνάω ξαπλώστρα και καφέ αλλά δεν κουνάς τον κωλο σου πέραν να γ@μησεις ΧΑΧΑΧΑΧΑμε καβλωσε η μυτη
θελω να χυσω στο ρουθουνι θα με αφησεις;
γαμαω σε αποσταση 3 χλμΤρελοκομείο μου...Είχα πει κερνάω ξαπλώστρα και καφέ αλλά δεν κουνάς τον κωλο σου πέραν να γ@μησεις ΧΑΧΑΧΑΧΑ