Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.583
Όχι, όπως η πουτσα σου, θέλει 2 κόλλες Α4 μαζί....δεν χωρεσα σε μια φωτο?
Φιλάκια μωρό μου!!!
Όχι, όπως η πουτσα σου, θέλει 2 κόλλες Α4 μαζί....δεν χωρεσα σε μια φωτο?
μην δινεις σημασια μωρο μου keep going and do not give them more credit than they deserve...Οι γνωστοί άγνωστοι ..τα ξέρεις, τι ρωτάς ρε αγάπη.. όταν εγώ παραθέτω κάτι υπάρχει παρασκήνιο από πίσω..
Πάω γιατί έχω δουλίτσα ακόμη, θα τα πούμε εμείς,σύντομα κι από κοντά πάλι ...
exactly!μην δινεις σημασια μωρο μου keep going and do not give them more credit than they deserve
Mου εχει τυχει δυο φορες !!!!!!!!!!!!!! απο δυο διαφορετικες κοπελες οποτε δεν τις ξαναειδα !Εσενα δεν σε εχω επισκεφθει ακομη ,αλλα λιαν συντομως καποια ωρα πρωινη που θα βρισκομε στην γειτονια σου!!!!! η μαλλον μεσημεριανη για καποιους μετα τις δωδεκα!!!!!!!Εννοείται πως οχι,εχω κλειστό τον ηχο και δεν ασχολούμαι καν με το τηλ,και αυτό είναι το σωστό!Γιατί καλέ ρώτησες, σου έχει τύχει περίπτωση να μιλάνε στο τηλ ;!Είναι αντί επαγγελματικό θεωρώ..
Αν και δεν μ αρέσει να κρίνω άλλες κυρίες,θα το χαρακτήριζα αγένεια στον πελάτη..τεσπα, θα χαρώ να τα πούμε αν ταιριάξουν οι ώρες μας!Mου εχει τυχει δυο φορες !!!!!!!!!!!!!! απο δυο διαφορετικες κοπελες οποτε δεν τις ξαναειδα !Εσενα δεν σε εχω επισκεφθει ακομη ,αλλα λιαν συντομως καποια ωρα πρωινη που θα βρισκομε στην γειτονια σου!!!!! η μαλλον μεσημεριανη για καποιους μετα τις δωδεκα!!!!!!!
καυτη επιθυμια !
Εμενα δε με ενοχλει κατα την πραξη η κοπελα να μιλαει στο τηλεφωνο,Αν και δεν μ αρέσει να κρίνω άλλες κυρίες,θα το χαρακτήριζα αγένεια στον πελάτη..τεσπα, θα χαρώ να τα πούμε αν ταιριάξουν οι ώρες μας!
Εγώ πάλι όταν μιλώ σοβαρά δεν μπορώ να γαμιεμαιΕμενα δε με ενοχλει κατα την πραξη η κοπελα να μιλαει στο τηλεφωνο,
Αρκει να εχει σοβαρη συζητηση και οχι σαχλαμάρες
Οι ταξιτζηδες μια χαρα μιλανε και οδηγανεΕγώ πάλι όταν μιλώ σοβαρά δεν μπορώ να γαμιεμαι
Παλια το κανα με μια και αυτη παρακολουθουσε σειρα στην τηλεοραση, νομιζω πρισον μπρεικ,Εγώ πάλι όταν μιλώ σοβαρά δεν μπορώ να γαμιεμαι
Το λεγόμενο "μη μου γαμάς τη συζήτηση" !Εγώ πάλι όταν μιλώ σοβαρά δεν μπορώ να γαμιεμαι
Που έκατσες καλή μου;Να βάλω και το GIFπίπα που έταξα Τώρα έκατσα λίγο boys!!
....αϊ κανονισε κοριτσαρα μου να ξεκινησει νεος κυκλος παλι! Την προηγουμενη φορα επαιζε guest σε 3-4 νηματαΌχι, όπως η πουτσα σου, θέλει 2 κόλλες Α4 μαζί
Φιλάκια μωρό μου!!!
έργο τέχνηςΑργοπορημένες καλημέρες,λόγω εκτακτων πρωινών ραντεβού!!
....αϊ κανονισε κοριτσαρα μου να ξεκινησει νεος κυκλος παλι! Την προηγουμενη φορα επαιζε guest σε 3-4 νηματα
Μέχρι τώρα σε 5 πουτσες διαφορετικές....Που έκατσες καλή μου;