Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.583
Τ ταγοράκια μου,πάντα ευγενικά και καυλιαρικα...!
Θα σας δω αργότερα πάλι
Θα σας δω αργότερα πάλι
ΚΑΒΛΑΑΑ!!!!Βρε αγόρια τελικά σας αρέσω και ντυμένη σέξυ ε;;Είχα σκοπό να βάλω από το 3ο ραντεβού μου πριν λίγο, μια πιπουλα(από το 1 σήμερα έβαλα σεξ χεχε)
αλλά να σας βάλω μια ακόμη φωτο μου όπως γουστάρετε ...ντυμένη!
είσαι απολαυστική...και μια σεμνή φωτο,μετά την τσοντα ..
Καυλαείσαι απολαυστική
Ετσι ξεκιναει τελεια μια εβδομαδα. Πιανεις το φορεμα το σηκωνεις και αποκαλυπτεται ενα εργο τεχνης. Σκυβεις και αρχιζεις να γλυφεις απο πανω προς τα κατω. Οταν φτασεις χαμηλα πλεον αρχιζει και σπαρταραει μεσα στα χερια σου. Τα υπολοιπα πλεον στην φαντασια σου μωρο....και μια σεμνή φωτο,μετά την τσοντα ..
Ειμαι υπερ των σεμνών...και μια σεμνή φωτο,μετά την τσοντα ..
Ζωγραφια μου, καρδουλα μου ομορφη..!!Βρε αγόρια τελικά σας αρέσω και ντυμένη σέξυ ε;;Είχα σκοπό να βάλω από το 3ο ραντεβού μου πριν λίγο, μια πιπουλα(από το 1 σήμερα έβαλα σεξ χεχε)
Καλες οι καλλιτεχνικες φωτο αλλα το βιντεο με πιπα σου νομιζω εχει την αξια του! Πιπα, πιπα.....Βρε αγόρια τελικά σας αρέσω και ντυμένη σέξυ ε;;Είχα σκοπό να βάλω από το 3ο ραντεβού μου πριν λίγο, μια πιπουλα(από το 1 σήμερα έβαλα σεξ χεχε)
Οι πίπες της ειρήνηςΚαλες οι καλλιτεχνικες φωτο αλλα το βιντεο με πιπα σου νομιζω εχει την αξια του! Πιπα, πιπα.....
Αχ έλα εσύ και άσε με να σε γλύφω με τις ωρες...το απολαμβάνω στο φουλ αγόρι!!!Οι πίπες σου Jo είναι το κάτι άλλο! Μόλις ερθω Ελλάδα θα έρθω μόνο να μου κάνεις πίπα μέχρι να με λιώσεις! Έχω κι ένα φετίχ κι εγώ με την πίπα αλλά μοιάζει πραγματικά να το απολαμβάνεις μπράβο!
Να βάλω και το GIFπίπα που έταξα νωρίτερα..Τώρα έκατσα λίγο boys!!
!!!!!!!Να βάλω και το GIFπίπα που έταξα νωρίτερα..Τώρα έκατσα λίγο boys!!
τι φαση παλι?Το θέμα υπηρεσιών μου είναι ξεκάθαρο μετά από τόσες κριτικές/κόσμο που έχω δει,το θέμα εμφάνισης μου,αυτό κ εάν είναι ξεκάθαρο, δεν έχω κρυψει τπτ..ακριβώς την ίδια Τζο βλέπετε και εκτός μπου,και όλοι ανεξαιρέτως απολαμβάνετε τις ίδιες υπηρεσίες.
Απλά για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα που και που γιατι διαβάζω κατά καιρούς παραπλανητικά σχόλια από άτομα που δεν γνωρίζω.. Άποψης δικαιούνται μόνο όσοι μ έχουν συναντήσει και πέραν των 200 και ατόμων από εδώ, έχω συναντήσει αλλα τόσα σε επισκέπτες η μέλη που δεν έχουν γραψει,από τέλη Σεπτέμβρη που μπήκα εδώ.
...Οι γνωστοί άγνωστοι ..τα ξέρεις, τι ρωτάς ρε αγάπη.. όταν εγώ παραθέτω κάτι υπάρχει παρασκήνιο από πίσω..τι φαση παλι?
....δεν χωρεσα σε μια φωτο?Να βάλω μαζεμένες όλες τις κριτικές μου μια που έχω και φρέσκες ...που και που να τις βρίσκουν οι κύριοι που ενδιαφέρονται και δεν μπαίνουν συχνά νήμα να γνωρίζουν ήδη περί υπηρεσιών μου