kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.081
- Πόντοι
- 6.256
Μας τρεχει η τυχη απ τα μπατζάκια εδω.Τυχεροί στην Αθήνα.
Μας τρεχει η τυχη απ τα μπατζάκια εδω.Τυχεροί στην Αθήνα.
Μπες στην γκρίνια είσαι βρε πωπω!!!Αν δεν σ αρέσει η Αθήνα ,τράβα Αυστραλία, έχει και καγκουρό,να παίζειςΜας τρεχει η τυχη απ τα μπατζάκια εδω.
Χαίρομαι πολύ να σας κρατώ καυλωμενους, εξάλλου αρχικος σκοπός αυτός είναι!!Κουκλα και απολαμβανω τα βιντεο και τις φωτο.
Ευχαριστώ γλυκέ μου!!Τρομερό κορμί
Ειμαι αθεραπευτα ερωτευμένος με την αθήνα .Μπες στην γκρίνια είσαι βρε πωπω!!!Αν δεν σ αρέσει η Αθήνα ,τράβα Αυστραλία, έχει και καγκουρό,να παίζεις
Γαμηθηκες σημερα!
Κουράστηκα λίγο, παρ όλο που αντέχω σε σκληρές φάσεις!Γαμηθηκες σημερα!
Το λεω για το κοριτσι που εχετε.εδω εχουμε την ζωη και την ευα16.sexyjo ειστε φιλεςΚουράστηκα λίγο, παρ όλο που αντέχω σε σκληρές φάσεις!
Το λεω για το κοριτσι που εχετε.εδω εχουμε την ζωη και την ευα16.sexyjo ειστε φιλες
εμ αυτα θα χεις οσο θα σαι εκει, ελα πανω να ησυχασεις αλλα.... ολο το αναβαλειςΑρχίζω και εκνευριζομαι πολύ, εγώ που έχω υπομονή & πειθαρχία όσο δεν πάει.. !Έλεος να μου τηλεφωνείτε να πιάνουμε συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, να εξηγώ τα ίδια και τα ίδια....πληκτρολογήστε στο Κάνε σεξ τον αριθμό μου να δείτε ένα σωρό αγγελίες μου αναλυτικά, και διαβάστε εδώ 200και κριτικές που έχω, υλικο βάζω κάθε μέρα, θα σας λυθούν ολες οι απορίες, αν και τα ξέρετε ήδη, απλά κουβέντα θέλετε,ΠΛΈΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΛ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΊ ΕΙΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΌΤΙ ΘΈΛΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΎ αλλιώς θα μπλόκαρω χωρις δεύτερη κουβέντα. Αν.μη τι άλλο σεβαστείτε τους κυρίους που θέλουν κάτι άμεσα και τους τρώτε τον χρόνο γιατί με απασχολείτε άσκοπα!
Τελευταία φορά που το αναφέρω, καυλαντα εδώ μέσα οσο γουστάρετε, εξού και υπάρχει νήμα ,στο τηλ μου μόνο για δουλειά!
Aμα έρθω εκεί θα φύγω παντρεμένη ,είστε ερωτιαρηδες χαχαχαχα!εμ αυτα θα χεις οσο θα σαι εκει, ελα πανω να ησυχασεις αλλα.... ολο το αναβαλεις
Ναι λαθος εκφραση.γνωστες σωστα.για θεσσαλονικη ειναι καλες επιλογες.μπραβο που απαντας στα μνματαΔεν θα έλεγα φίλες...φιλία σημαίνει αλλο πράγμα,και δεν έχω με κορίτσια από εδώ,ναι τις εκτιμώ και τις σέβομαι όλες, θα γράψω την καλή κουβέντα και θα υποστηρίξω το δίκιο, ,αλλα φίλες δεν είμαστε..εξάλλου οι φιλίες μου εμένα είναι εκτός χώρου,μετρημένες στα δάχτυλα και πολλών ετών...
Εννοείται πως οχι,εχω κλειστό τον ηχο και δεν ασχολούμαι καν με το τηλ,και αυτό είναι το σωστό!Γιατί καλέ ρώτησες, σου έχει τύχει περίπτωση να μιλάνε στο τηλ ;!Είναι αντί επαγγελματικό θεωρώ..Τζοαννα μη μου πεις οτι σηκωνεις το τηλεφωνο την ωρα που εισαι με πελατη;
Σε όλα απαντώ σχεδόν!Ναι λαθος εκφραση.γνωστες σωστα.για θεσσαλονικη ειναι καλες επιλογες.μπραβο που απαντας στα μνματα
ΦιλακιαΣε όλα απαντώ σχεδόν!
Είχα βγει δεν έχω κοιμηθεί καν ΧΑΧΑΧΑΧΑ !Και μάλιστα σερι από δουλειά...Δεν καταλαβαίνω τπτ,σκυλί είμαι!τ κανεις ξυπνια τετοια ωρα?