Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
Καλημέρα μωρό...Καλημέρα Τζο
Καλημέρα μωρό...Καλημέρα Τζο
Ψυχη μου ομορφη.. Ολος δικος σου ειμαι..!!Καυλιαρης και ευγενικός, συνδυασμός που σκοτώνει σε άνδρα....
Υπεροχη φωτογραφια ματια μου..Καυτη Καλημέρα...κυριολεκτικά!
Μωρό μου εσύ...Υπεροχη φωτογραφια ματια μου..
Καλο μεσημερι.....ακομα και εκει.....δεν θα σε αφησουμε σε ησυχια.....Καυτη Καλημέρα...κυριολεκτικά!
Από τις 12 και, έχω ήδη κάνει σεξ 2 φορές ....και έχει συνέχεια ,αρα η μεσημεριανη σιέστα δεν υπάρχει για μένα...υπάρχει μόνο ΚΑΥΛΑ !Καλο μεσημερι.....ακομα και εκει.....δεν θα σε αφησουμε σε ησυχια.....
Το Καταλαβα...απο την πρωινη φωτο.....Από τις 12 έχω ήδη κάνει σεξ 2 φορές ....και έχει συνέχεια ,αρα η μεσημεριανη σιέστα δεν υπάρχει για μένα...υπάρχει μόνο ΚΑΥΛΑ!
....slowdown! Αμα μυρισει καμενο λαστιχο, σταματα! Μην το καψουμε το μοτερ, το θελουμε κ για επομενη φορα!Από τις 12 και, έχω ήδη κάνει σεξ 2 φορές ....και έχει συνέχεια ,αρα η μεσημεριανη σιέστα δεν υπάρχει για μένα...υπάρχει μόνο ΚΑΥΛΑ !
Μωρό από προχθές έχω τρελαθεί στ απανωτά γαμησια...νομίζω οι ζέστες φέρνουν καυλες παραπάνω ,και στ αγόρια και σε μένα..Αλλα προσέχουμε για να έχουμε κομπλέ......slowdown! Αμα μυρισει καμενο λαστιχο, σταματα! Μην το καψουμε το μοτερ, το θελουμε κ για επομενη φορα!
..........Δεν παίζεσαι...φάνηκε ε;;;;!
Θέλουμε και πέρασμα σουφριτσας ....Μια ακόμη και την κάνω πάλι..
Στο γλύψιμο, τα περνάμε όλα...Δεν αφήνουμε τπτ...
Το έχουμε καταλάβει, είσαι εξπέρ στις πιπες!!!Μια ακόμη και την κάνω πάλι..
Στο γλύψιμο, τα περνάμε όλα...Δεν αφήνουμε τπτ...
Γεια σου Κώστα μου!!Γουστάρω γλύψιμο και το δείχνω κιόλας!Το έχουμε καταλάβει, είσαι εξπέρ στις πιπες!!!
Γουστάρεις να γλύφεις μόνο ή να σε γλύφουν κιόλας;;;Γεια σου Κώστα μου!!Γουστάρω γλύψιμο και το δείχνω κιόλας!
Και τα 2, εννοείται,αλλά αν έπρεπε να επιλέξω, θα ήταν να γλύφω..άσε με εκεί με τις ωρες...Γουστάρεις να γλύφεις μόνο ή να σε γλύφουν κιόλας;;;
Το κανεις και καλα… Οποτε μπορουμε να σε αφησουμε με τις ωρες…Και τα 2, εννοείται,αλλά αν έπρεπε να επιλέξω, θα ήταν να γλύφω..άσε με εκεί με τις ωρες...
Θα λιώσουμε σαν παγωτό!!!Και τα 2, εννοείται,αλλά αν έπρεπε να επιλέξω, θα ήταν να γλύφω..άσε με εκεί με τις ωρες...
Έχεις δοκιμάσει σχεδόν "μαραθώνιο" στη πίπα μαζί μου Γιαννάκη μου καλέ!!Το κανεις και καλα… Οποτε μπορουμε να σε αφησουμε με τις ωρες…