Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.789
Ξεκίνησα πιτσιρίκα με μπαλέτο & κολύμβηση,και κατέληξα σε πολεμικές τέχνες, με διακρίσεις. Μέχρι εδω οι πληροφορίεςΤι άθλημα έκανες ???
Ξεκίνησα πιτσιρίκα με μπαλέτο & κολύμβηση,και κατέληξα σε πολεμικές τέχνες, με διακρίσεις. Μέχρι εδω οι πληροφορίεςΤι άθλημα έκανες ???
Οκ ....τώρα κάνεις πρωταθλητισμό στο άλμα επί παλαμαριων ....Ξεκίνησα πιτσιρίκα με μπαλέτο & κολύμβηση,και κατέληξα σε πολεμικές τέχνες, με διακρίσεις. Μέχρι εδω οι πληροφορίες![]()
Προπονω φουλ ακόμη.. και στο ρινγκ και στο κρεβάτιΟκ ....τώρα κάνεις πρωταθλητισμό στο άλμα επί παλαμαριων ....
Εισαι μιση ρωσιδα , θυμαμαι καλα;Ήμουν από μικρή με αθλητισμό/πρωταθλητισμό, και δεν πίνω δεν καπνίζω, πέραν σεξ η ζωή μου θα έλεγα είναι..βαρετή χαχαχαχα!
Παίζει ρόλο ότι γέννησα νέα, αρα επανήλθε το σώμα πολύ γρήγορα...
Παράδεισος και κόλαση μαζί !!!!, τι κανεις κούκλαΚαλησπέρα!
![]()
Αγγλιδα από μαμά ,Ελληνίδα από μπαμπά, και το ξέρεις καλά ,απλά ήθελες να πετάξεις μια χαζομαρουλα...λογω κορμοστασιάς μου,σου θυμίζω Ρωσίδα μπαλαρίνα βρε;;!Εισαι μιση ρωσιδα , θυμαμαι καλα;
Κανείς sex wrestling;Ξεκίνησα πιτσιρίκα με μπαλέτο & κολύμβηση,και κατέληξα σε πολεμικές τέχνες, με διακρίσεις. Μέχρι εδω οι πληροφορίες![]()
Όχι ,προτιμώ ξεκάθαρα γαμησι από το να παλεύω στο δήθεν αγόρι...Κανείς sex wrestling;
Αχ τι όμορφα που περάσαμε αγόρι.. και πόσο χάρηκα που σε γνώρισα και σένα!!Ευγενικός και καυτός....!!Φιλάκια κουκλί μου και ευχαριστώ!Επίσκεψη σημερα στη Τζο...εύκολη συνεννόηση και αφηξη στον πεντακάθαρο χώρο της...χαμογελαστή και κουκλάρα σπάει τον πάγο αμέσως...στα του αγώνα γουστάρει αυτό που κάνει κ το βγάζει...σώμα που γονατίζει 2 20αρες....ορισμός του vfm...
Θα παλέψεις και μετά θα σε γαμησειΌχι ,προτιμώ ξεκάθαρα γαμησι από το να παλεύω στο δήθεν αγόρι...
Και καλή βραδιά!Καλησπέρα!
![]()
Βάλε και μια φώτο όπως είσαι με την πίσω όψη σουΚαλημερούδια!!!Σήμερα τα ραντεβού μου 15:00 και μετά αγόρια μου!
![]()
Χθες έβαλα μια όμορφη πισω όψη φωτο αγόρι, για τσέκαρε!!Βάλε και μια φώτο όπως είσαι με την πίσω όψη σου
Καλημερα ομορφια μου..!!!Καλημερούδια!!!Σήμερα τα ραντεβού μου 15:00 και μετά αγόρια μου!
![]()
Καλημέρα μωρό μου !!!Καλημερα ομορφια μου..!!!
Όχι όμως μ' αυτά τα εσώρουχαΧθες έβαλα μια όμορφη πισω όψη φωτο αγόρι, για τσέκαρε!!