TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παρε μετροταινια να εισαι σιγουρη ....Να φτιάξω καφέ να σκεφτώ τον διαγωνισμό πουτσας...πάω να πάρω το μετρό ν αρχίσω να μετράω
παρε μετροταινια να εισαι σιγουρη ....Να φτιάξω καφέ να σκεφτώ τον διαγωνισμό πουτσας...πάω να πάρω το μετρό ν αρχίσω να μετράω
Πού πήγε ή άλλη?... Ψάχνει νά βρεί το μέτρο?....ετσι και αλλιως την στελνουν ....και στο καπακι ρωτανε στραπον εχεις
ε ναι ειδε ο γυφτος την γενια του και εσυ θα αφησεις να ξεφυγειΠλάκα κάνεις, τ αφήνω αυτα;;;;
Εγώ ξέρω ότι από όταν άνοιξε το μάτι σου καί διάβασες γιά λούτσους ούτε καλημέρα δέν είπες....ξετσίποτη νεαρά.... κατευθείαν ψάχνεις μέτρο καί πιάτο γιά νά τούς φάς.....ξαναματαφτού σου ....Πλάκα κάνεις, τ αφήνω αυτα;;;;
Είπα καλέ πριν και έβαλα και φωτο στο κρεβάτι..Εγώ ξέρω ότι από όταν άνοιξε το μάτι σου καί διάβασες γιά λούτσους ούτε καλημέρα δέν είπες....ξετσίποτη νεαρά.... κατευθείαν ψάχνεις μέτρο καί πιάτο γιά νά τούς φάς.....ξαναματαφτού σου ....
Βρε τζο λυπήσου μας πρωί πρωί με το άσπρο βελούδινο σου δερματάκι.Είπα καλέ πριν και έβαλα και φωτο στο κρεβάτι..
Καλημερα και καλη εβδομαδα σεξουλιαρικο θηλυκο.Καλημερα στ αγοράκια μου..!
Στήν δικιά μου σκόνταψες.....καυλιάρα νεαρά....δέν πάει άλλο.....Θά πάρω ένα Πάκι νά τήν κουβαλάει όταν περπατώ γιατί συνέχεια λύνεται καί σέρνεται στό δρόμο σάν φίδι.......Άσε πού μού τόν πατούν συνέχεια, λερώνεται κιόλας.....Πάω εγώ τώρα....να τις μαζέψετε μην σκοτωθώ!
Μάκια σε όλα τ αγοράκια μου!!!
να προσλαβεις μονιμο οδοκαθαριστηΣτήν δικιά μου σκόνταψες.....καυλιάρα νεαρά....δέν πάει άλλο.....Θά πάρω ένα Πάκι νά τήν κουβαλάει όταν περπατώ γιατί συνέχεια λύνεται καί σέρνεται στό δρόμο σάν φίδι.......Άσε πού μού τόν πατούν συνέχεια, λερώνεται κιόλας.....
Πήρα ένα Πάκι καί μέ ακολουθεί μέ ένα καρότσι καί τήν έχει μέσα φίλε μου....Έ δέν πήγαινε άλλο αυτή η κατάσταση....θά σκότωνα καί κανέναν άνθρωπο.....Συνέχεια σκονταφταν....να προσλαβεις μονιμο οδοκαθαριστη
Μας καυλωνεις άσχημα πρωί πρωί.... Πρέπει να κανονίσω κάθοδο στην πρωτεύουσα για να βάλω τη γλώσσα μου ανάμεσα στις ποδαρες σου και να γευτω τα ζουμιά σου.....!!
Νουμερακι απο που παιρνω??Θα διοργανώσω διαγωνισμό ποιος την έχει μεγαλύτερη ,ίσια και κομψή...οι συμμετέχοντες να περνούν από το σπίτι για να καταγράφονται !!
Εγω θα στειλω λουλουδια στο λουλουδι......!!
εσυ το πας στην ρομαντζαδα ...... εισαι αλλο φρουτοΕγω θα στειλω λουλουδια στο λουλουδι.
Μπορεί να μην έχουμε βρεθεί (ακόμα) αλλά είναι θετικό που εφοδιάζεις την σελίδα σου με συχνές φωτό!Καλημερα στ αγοράκια μου..!
νουμερακια δεν μοιραζουμε ..αλλα αν περιμενεις μπορει να εμφανισθει κανα μεγαλοΝουμερακι απο που παιρνω??
Αυτά είναι δώρα..Όχι οι άλλοι που τσακώνονται για...λουτσες ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Εγω θα στειλω λουλουδια στο λουλουδι.