ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 206
Έλα σπάσε.....κλωθε.....δεν θα αφήσουμε την μουναρα free και θα ασχολιομαστε με σένα τον παλιοπουστα......αντε κουαξ...
Έλα σπάσε.....κλωθε.....δεν θα αφήσουμε την μουναρα free και θα ασχολιομαστε με σένα τον παλιοπουστα......αντε κουαξ...
Που είσαι εσύ καλέ...;;το μαγιό που μου έταξες και πάμε παραλία!!!Δέχεστε κατάθεσεις σπέρματος στη μούνα μπανκ ;
Άστον σου χω έτοιμο και μαγιό και ξαπλώστρα και δική μου παραλιαΠου είσαι εσύ καλέ...;;το μαγιό που μου έταξες και πάμε παραλία!!!
Δεν χρειάζεσαι μαγιω,πάμε μαζί σε παραλία γυμνιστων!Που είσαι εσύ καλέ...;;το μαγιό που μου έταξες και πάμε παραλία!!!
Είπαμε.......μερικοί χάνουν πολλά λεφτά και προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα.....μπορεί να είναι κλώνοι γραφείων,κλώνοι μελων-προμοτορων,σκέτο προμοτορες.....γνώμη μου είναι ξύλο μετά πισωκολλητου εξ αρχής για να μην παίρνουν θάρρος....και άμεσο ξεμπροστιασμα.....οβερ....Εγώ βαρέθηκα ν ασχολούμαι με ναυάγια και κλώνους ρε παιδιά.. Σοβαρά..το έχω δει το έργο τόσες φορές...μάλλον αξίζουμε τελικα πολύ εξου και η ζήλια/επίθεση..Τι λέτε να μην δίνουμε πλέον σημασία..;Εγώ θα γελάω από δω και πέρα...Και σε ότι λένε ,ναι θα λέω,όπως λέμε στα ψυχωτικα άτομα για να ηρεμήσουν..
Εγώ ξέρω όμως ΒΑΡ ΑΤΕ-ΓΑΜ ΑΤΕ του δρόμου και σε έχω σε 3 μιλισεκοντ....Τι να με πεις βρε κεφτέ, δέκα χρόνια καράτε κάνω... ένας ελιγμός είσαι...
Διαπιστώνω ότι ζηλεύετε διότι η Τζο εμφανώς δείχνει μια έλξη προς το πρόσωπο μου την οποία κρύβει από εσάς για να μην σας χάσει από το νήμα.
Τζο, σε φιλώ. Σταυρωτά.
Πήγαινε με γλομπεαρχηΈχετε κάνει μπανάκι στη θάλασσα;;Εγώ Όχι ακόμη...Αλλά θέλω πολύ ν αραξω σε μια παραλία ...!!
Πήγαινε με γλομπεαρχη
Και έχεις και audi cabrio,αυτό που το βάζεις?Τι να με πεις βρε κεφτέ, δέκα χρόνια καράτε κάνω... ένας ελιγμός είσαι...
Διαπιστώνω ότι ζηλεύετε διότι η Τζο εμφανώς δείχνει μια έλξη προς το πρόσωπο μου την οποία κρύβει από εσάς για να μην σας χάσει από το νήμα.
Τζο, σε φιλώ. Σταυρωτά.
Θα σου πει ο Τάσος κολλητός του ήταν.Γεια σου αγόρι !Ποιος είναι καλε;;Κάτι είδα το πρωι αλλά δεν κατάλαβα τι λέγατε με Τάσσο
Εγώ ξέρω όμως ΒΑΡ ΑΤΕ-ΓΑΜ ΑΤΕ του δρόμου και σε έχω σε 3 μιλισεκοντ....
Γι αυτό απασε κλωθε από δω και πάνε στα ΤΡΑΒΕΛΙΑ.....
Υποψήφιο γαμπρό λες να τον έχω κι αυτόν;;;Θα σου πει ο Τάσος κολλητός του ήταν.
Σίγουρα όταν έρθει από τη καζαμπλανκαΥποψήφιο γαμπρό λες να τον έχω κι αυτόν;;;
Έλεος ρέ πούστη μο....μπλιάχχχχ.... Μετά από αυτό θά πρέπει νά πλένεται καί νά απολυμάνετε μία βδομάδα γιά νά ξεβρωμησει ή γυναίκα!.... Γλίτσα σκέτη είσαι....Τι να με πεις βρε κεφτέ, δέκα χρόνια καράτε κάνω... ένας ελιγμός είσαι...
Τζο, σε φιλώ. Σταυρωτά.
Καλημέρα μαναρακι όμορφοΚαλημερα στ αγοράκια μου..!
Γεια σου!!Ολα καλά;;;Καλημέρα μαναρακι όμορφο