TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
συγκινηθηκες εεεΑυτά είναι δώρα..Όχι οι άλλοι που τσακώνονται για...λουτσες ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
συγκινηθηκες εεεΑυτά είναι δώρα..Όχι οι άλλοι που τσακώνονται για...λουτσες ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Κατά βάθος είμαι γατούλα ρε συ...νιάου ..συγκινηθηκες εεε
ναι ε... τι ωρα?????Κατά βάθος είμαι γατούλα ρε συ...νιάου ..
τι σου εκοψαν το ρευμα ??Διαθέσιμη σήμερα , με κάποια διακοπή τ απόγευμα λόγω προπόνησης, αρα γι άμεση επικοινωνία τηλ !
Μη μου θυμίζεις ότι έσκασα 327..πονάει..τι σου εκοψαν το ρευμα ??
αυτη δεν σκαει με τιποταΜη μου θυμίζεις ότι έσκασα 327..πονάει..
Πάω, μακια!!
ψιχουλαΜη μου θυμίζεις ότι έσκασα 327..πονάει..
Πάω, μακια!!
δεν τα τρωει ..καμια λουκανοπιτα στειλτηνψιχουλα
Εν τό μεταξύ καί ενώ δέν έβρεξε εμφανίστηκαν βατράχια στήν Θεσσαλονίκη.....Όταν δέν σέ πιάνει ούτε τό φλίτ ρέ φίλε τό μόνο πού μάς σώζει είναι νά ανέβει ή τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα πάνω μπάς καί τόν διώξει.....δεν τα τρωει ..καμια λουκανοπιτα στειλτην
Δεν μετέχω σε παρτουζες..... χαχαχαΤώρα ξύπνησα και με το που μπήκα είδα διαμάχη ποιος την εχει μεγαλύτερη,να έρθετε σε μένα καλε να τις μετρήσω...μαζί όμως και οι 2!
.....αναμένω καβλιαρη..Μας καυλωνεις άσχημα πρωί πρωί.... Πρέπει να κανονίσω κάθοδο στην πρωτεύουσα για να βάλω τη γλώσσα μου ανάμεσα στις ποδαρες σου και να γευτω τα ζουμιά σου
Γεια σου αγοράκι !Γεια σου Τζο γυναικαρα!
σβηστο τελειωνε δεν βλεπεις ποσο εχει η βενζινη.....αναμένω καβλιαρη..
Γεια σου αγοράκι !
Εγώ πάλι είμαι μέσα!Δεν μετέχω σε παρτουζες..... χαχαχα
Εν τό μεταξύ καί ενώ δέν έβρεξε εμφανίστηκαν βατράχια στήν Θεσσαλονίκη.....Όταν δέν σέ πιάνει ούτε τό φλίτ ρέ φίλε τό μόνο πού μάς σώζει είναι νά ανέβει ή τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα πάνω μπάς καί τόν διώξει.....
για αλλα μια φορα ημουν προφητικοςνουμερακια δεν μοιραζουμε ..αλλα αν περιμενεις μπορει να εμφανισθει κανα μεγαλο
Τασούλη στρώσε τό χαλί....βγάλε το καλό το σερβίτσιο....έχουμε επισκέπτη βρε...Καλώς τά αρχιδι@ μας τά δύο ένα πράγμα....για αλλα μια φορα ημουν προφητικος
Δέχεστε κατάθεσεις σπέρματος στη μούνα μπανκ ;Πληρώνει Η μουνα bank μην ανησυχείς χαχαχαχχα !