Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.996
- Πόντοι
- 8.346
Κοιτα να μιλήσουμε τωρα σοβαρα. Κατα το ήμισυ σμρ ήταν τελειωμένη υπόθεση. Εγω ηθελα (σεξ)Εδώ με έκριναν /κρίνουν που ΔΕΝ μ έχουν δει..τι λες τώρα..
Κοιτα να μιλήσουμε τωρα σοβαρα. Κατα το ήμισυ σμρ ήταν τελειωμένη υπόθεση. Εγω ηθελα (σεξ)Εδώ με έκριναν /κρίνουν που ΔΕΝ μ έχουν δει..τι λες τώρα..
Εδώ με έκριναν /κρίνουν ατομα που ΔΕΝ μ έχουν δει..τι λες τώρα.. ένας δεν θυμάμαι γμτ σελίδα,πολύ αρχές ,ήταν τόσο σίγουρος οτι μ είχε δει,έδωσε λεπτομέρη περιγραφή μου.. κοντή, σκουρόχρωμη , με κιλά παραπάνω..(1,70 εγώ κάτασπρη, ξανθιά ,στεγνή )Γίνονται τέτοια στο μπου?!?
Εεελα δε το πιστευω ( με φωνή Καστάνη)
Κ γω σε κρίνω κ δν σε εχω δει.. καβλα εισαιΕδώ με έκριναν /κρίνουν ατομα που ΔΕΝ μ έχουν δει..τι λες τώρα.. ένας δεν θυμάμαι γμτ σελίδα,πολύ αρχές ,ήταν τόσο σίγουρος οτι μ είχε δει,έδωσε λεπτομέρη περιγραφή μου.. κοντή, σκουρόχρωμη , με κιλά παραπάνω..(1,70 εγώ κάτασπρη, ξανθιά ,στεγνή )
Σε όλα μέσα έπεσε!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Το τρομαχτικό είναι το πως ψηλωσα...τ αλλα πάνε στο καλό..Κ γω σε κρίνω κ δν σε εχω δει.. καβλα εισαι
Ελα μωρέ Τζο, το παιδι αστοχησε λιγακι. Ειχε κλειστά τα φώτα χαχαχαχα
Λεπτομέρειες, στο κρεβάτι ολοι ενα υψος εχουμεΤο τρομαχτικό είναι το πως ψηλωσα...τ αλλα πάνε στο καλό..
....καταλαβαίνω απόλυτα... ειχα επιχείρηση δικη μου και υπήρξε ζήλια..το θέμα είναι άλλο ότι εγώ δεν έχω αυτό το γ@αμημένο συναίσθημά, γουστάρω ο άλλος να κάνει προκοπή στη ζωή του!τεσπα μεγάλη κουβέντα ...Re Tzo Για να καταλαβεις σε τι σκατα κοσμο ζουμε.. Οταν ανοιξα το 2ο μαγαζι μου (πηρα ενα που δεν παταγε ανθρωπο κ οι γυρω δουλευαν) το ανακαινισα κ αρχισε να δουλευει. Με βγαλανε αλλοδαπο.. με επιθετο πυ ειναι καθαρα Ελληνικο ποντιακο(τιμη κ καμαρι μου). Λεγανε οτι με ειδαν να τα ξυνω κ μετα να σερβιρω.. Παρελειψαν το γεγονος οτι πριν ερθω κ ανοιξω κανεις απο τους γυρω δεν εβαζε γαντια να σερβιρει, Μου εστειλαν 8 ελεγχους σ ε2 μηνες κτλ κτλ κτλ κτλ.
Αφου εισαι μικρη ακομη. Λογικο ειναι να ψηλωσεις. Μπεμπα.Το τρομαχτικό είναι το πως ψηλωσα...τ αλλα πάνε στο καλό..
Bye, να προσέχειςΣσς φιλώ προς το παρών πάω να περπατήσω λίγο.. !!!
Μαρτύρησες ότι ήσουν το ραντεβού μου που ευθύνεται γι αυτές τις καβλα φωτο...!!η καβλιαρα μιλφαρα ήθελε κ καλες φωτογραφίες εεε?? τι να κάνουμε δν αντεξα
Συναδελφοι πουτανιαρηδες.την πηρα περσι τον Μαιο του 2021.πολυ καλη σε χαδια φιλια.πολυθρονατο που επιανα την γυμνασμενη κωλαρα της και το μικρο στητο στηθος της.Αξιζεικαμιά ιδέα για αυτήν την κυρία;Γυναικάρα μες στη καβλα, μόνο γι αποφασισμένους χωρίς πολλά λόγια!!
Σεξυ ελληνίδα γυμναστρια για ερωτικό ραντεβού σε χώρο μου *ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ, ΥΓΕΊΑ, ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ, ΑΠΑΙΤΟΎΝΤΑΙ Αν δεν απαντώ στο τηλέφωνο, πάρτε λίγο αργότερα. Κατεχάκη μετρο κοντά 6997944937 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ Κανονικό σεξ συν πρωκτικό συν πίπα 50€ μέχρι μιση ώρα 1εκτόνωση (Για κύριους που θέλουν 1 ώρα με 2...kanesex.com
Τι ρωτάτε όλοι αν της αρέσειΚαληνύχτες καυλιαρικες...
Εντάξει ρε αγαπη δεν με ζήτησε και σε γάμο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Τι ρωτάτε όλοι αν της αρέσει
Λές και είστε με την γκόμενα/γυναίκα σας.....
Την δουλειά της κάνει η κοπέλα
Αν δεν της αρεσε δεν θα έκλεινε καν ραντεβού
Καβλωσα τώρα...Εγω θα την ρωτησω να μ σχολιάσει την εξωτερική πολιτική του Μητσοτάκη
Αναμένουμε δικό σου βίντεο μεγαλοτσουτσουνε!Όλο μικροτσουτσουνους παίρνεις και με πολλή τρίχα.....αρκούδες.....χαχαχ
Καλαααα. Εκεί που θα τραβαω βιντεο θα το ρωτησω... Να εχεις προετοιμασει απαντηση χαχαχαΚαβλωσα τώρα...
Θα περιμένεις πολύ.......πήγαινε σε κάνα πακι......μόνο με ξετσιπωτες νεαρές σαν την Τζο πάω.....φώτο δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία....Αναμένουμε δικό σου βίντεο μεγαλοτσουτσουνε!