TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Μας κακομαθενεται λαίδη πετούνια ρουφιχτονΒρε Καλώς τα μου ,μαζεύονται...
Μας κακομαθενεται λαίδη πετούνια ρουφιχτονΒρε Καλώς τα μου ,μαζεύονται...
Ρε αγόρι καφέ φτιάχνει το κατάστημα ..;;;;ρε ουτε στη τριχα δεν ταιριαζουμε. χαχαχαχα.
Για μπουστη τον έκοψαΩραία τσοντα ο υδραυλικός..αρκεί να μην ειναι βρωμιλος...
Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιάΩραία τσοντα ο υδραυλικός..αρκεί να μην ειναι βρωμιλος...
για πωληση οχι.. αλλα για σενα θα κανω μια εξαιρεσηΡε αγόρι καφέ φτιάχνει το κατάστημα ..;;;;
Καλως σε βρηκαμε ομορφη κυρια μου.Βρε Καλώς τα μου ,μαζεύονται...
Μαναμο η ξυνιλα δεν υπαρχει μονο εδω.. ο κοσμος ειναι σκασμενος κ η ξυνιλα ειναι απλετη.Έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα μέχρι κάποιος να μας την χαλάσει, άντε να τα πούμε γρήγορα γρήγορα χαχαχχαχαχχαχαχα
Θα του χαλάσω την κωλοβαλβιδα...αν δεν είναι χαλασμενηΈχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα μέχρι κάποιος να μας την χαλάσει, άντε να τα πούμε γρήγορα γρήγορα χαχαχχαχαχχαχαχα
Μαναμο η ξυνιλα δεν υπαρχει μονο εδω.. ο κοσμος ειναι σκασμενος κ η ξυνιλα ειναι απλετη.
Εσένα δεν σε βλέπω καλά.... Ο Κόντες στην έχει στημένηΚαλως σε βρηκαμε ομορφη κυρια μου.
σφυριξα εναν πριν λιγο.. το εβαλα κ σ αλλο νημα.. οχι τιποτα σπουδαιο.. ξεχαρμανιασμαΓράφε να κεράσω καφέδες τα παιδιά.. ελπίζω Όχι της παρηγοριάς.. Γαμησατε βρε σήμερα αλήθεια;;;
Χθες διάβασα στο Λουτράκι για έναν που τα έκανε σε πάρκο δημόσια και τον πήγαν στο Δαφνί μετά.. είχε θέματα.. εμένα μου θύμισε μια ψυχή ονόματα δεν λέω χαχχαχαχαχ !Θα του χαλάσω την κωλοβαλβιδα...αν δεν είναι χαλασμενη
Δεν ρωτάνε τέτοια πράγματα τα μέλη του μπου..... 365 ημέρες το χρόνο τι νομίζεις ότι κάνουν.....Γράφε να κεράσω καφέδες τα παιδιά.. ελπίζω Όχι της παρηγοριάς.. Γαμησατε βρε σήμερα αλήθεια;;;
Με φώναξε κανείς??
Σμρ πηρα άδεια από την σημαίαΓαμησες εσύ παιδι μου σήμερα;;να χειροκροτήσουμε;;;
Γίνονται τέτοια στο μπου?!?Επειδή παίζουν και φιδεμπορες ,θα σας βαλω να τραβάτε ντοκουμέντα ..Όχι από τσόντες...δικα σας ...