baker45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 1.761
- Πόντοι
- 206
δεν με δωνει η μανα μουΕσύ παρακαλώ να δηλώσεις συμμετοχή για γαμπρός, μαγειρεύεις...!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην παίρνεις ορκο...
δεν με δωνει η μανα μουΕσύ παρακαλώ να δηλώσεις συμμετοχή για γαμπρός, μαγειρεύεις...!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην παίρνεις ορκο...
Καλά πες της θα την παντρευτώ να της στέλνω τάπερ,εξ αποστάσεωςδεν με δωνει η μανα μου
να μου γυριζεις τα ταπερ ομως ε?Καλά πες της θα την παντρευτώ να της στέλνω τάπερ,εξ αποστάσεως
Εεεε ρε πρωί πρωί πάλι θα χύσουμε....
Ναι γιατί αν σε έδινε θα έπαιρνες κελεπουριδεν με δωνει η μανα μου
Γυναικάρα θα επαιρνε με τις πίπες της με τις παρτουζες της..με τα όλα της ..Μόνο στο μαγείρεμα δεν το έχω..Ναι γιατί αν σε έδινε θα έπαιρνες κελεπουρι
Φωτιά είσαι
Καβλιαρη εσύ..Μόλις δεις τακούνι...
Θα σου εχω μαγειρισσα και καθαρηστρια. Ετσι αξιζει σε μια γυναικα σαν εσενα. Στα πουπουλα θα σε εχω. Μονο σεξ.Γυναικάρα θα επαιρνε με τις πίπες της με τις παρτουζες της..με τα όλα της ..Μόνο στο μαγείρεμα δεν το έχω..
I will bring Tatiana together with the evangelist for the hell of Katheaki ... where : knockinb: innocent boys are abusive in there and : pipa1: all day
φαίνεσαι υπέροχη και γλυκιάReady!
Oh my god. Ο ορισμος της γκομεναρας.Ready!
Στο ύψος της μικρής περιοχής. Να δούμε τι θα δείξει το var
Σιγα μην αντεχε να μην χυσει με μια τετοια γκομεναρα στα χερια του.
Κλώνους, κλωνάρια καί κλωναράκια μισητέ φίλε μου πού όλο τό σκάς στά δύσκολα....Εγώ σέ αγαπάω βρε καί θέλω τό καλό σου!!!!Εδώ να δείτε πόσους κλώνους έχει...κάθε ημέρα και καινούργιος
Μέ φώναξες φίλε μου ματάκια?..... Παρόοοοοον....Όποιος μάς κακολογεί νά μήν τού ξανασηκωθεί.....φτού σας.....Ο Κόντε...ο γαμπρός
Έχει μάγειρες ο σύζυγος γλυκιά μου μήν ανησυχείς καθόλου....Νά σκάσουν από τήν ζήλια τους οί οχτροί μας....Στά όπα όπα θά σέ έχω....πάνω σέ παλούκια θά κοιμάσαι....Ούπςςςςς σέ πούπουλα ήθελα νά πώ.....καυλιάρα νεαρά.....μερααααα....Γυναικάρα θα επαιρνε με τις πίπες της με τις παρτουζες της..με τα όλα της ..Μόνο στο μαγείρεμα δεν το έχω..
Γεια σου σύζυγε !!Έχει μάγειρες ο σύζυγος γλυκιά μου μήν ανησυχείς καθόλου....Νά σκάσουν από τήν ζήλια τους οί οχτροί μας....Στά όπα όπα θά σέ έχω....πάνω σέ παλούκια θά κοιμάσαι....Ούπςςςςς σέ πούπουλα ήθελα νά πώ.....καυλιάρα νεαρά.....μερααααα....