psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
Φύγαμε....κ παραλία κ όπου αλλού θέλει το κορίτσι....Πάρε τη μηχανή και πάμε...
Φύγαμε....κ παραλία κ όπου αλλού θέλει το κορίτσι....Πάρε τη μηχανή και πάμε...
Χυσαμε τώρα......
Δεν είσαι σωστή όμως ....κρύβεις το εργαλείο με τις ποδαρες σου ....πολύ θα υπάρχουν που θα θέλανε να δουν......
Ρε μωρό ,τις ποδαρες μου κάνω μόστρα, από λούτσες συνέχεια βαζω...!!!!Δεν είσαι σωστή όμως ....κρύβεις το εργαλείο με τις ποδαρες σου ....πολύ θα υπάρχουν που θα θέλανε να δουν
Πίπα part two ...
Μέγας Γκουσγκούνης...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Μακρυμάλλης χεβιμεταλλας χαχαΜέγας Γκουσγκούνης...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Τιμή πες.... εκκαθάριση η έναντιΈχω κάτι νεύρα από το πρωί.. με τη ΔΕΗ..η 2πλασια ήρθε απ ότι συνήθως(Γενικό το καλό,σε όλους απ ότι έμαθα)...ευτυχώς που μου βγήκε σε καβλα όλο αυτό, και έκανα δυνατά γ@μησια ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Εκκαθαριστικος αλλά πάντα Μαξ ερχόταν μέχρι 120..πηγα και την πλήρωσα κατευθείαν ,δεν χρωστάω ποτέ και τπτ έχω κόλλημα μ αυτά,327 σε 40τμ που ζω σολο στην ουσία και ανάθεμα τι καίωΤιμή πες.... εκκαθάριση η έναντι
Όχι κατάλαβα εγώ περιμένω 1000- 1200...το έναντι μου ειρθε 600.....Δεν είδα ρε μωρό, εκκαθαριστικος αλλά πάντα Μαξ ερχόταν μέχρι 120..πηγα και πλήρωσα κατευθείαν ,δεν χρωστάω ποτέ και τπτ έχω κόλλημα μ αυτά,327 σε 40τμ που ζω σολο στην ουσία και ανάθεμα τι καίω
Για αυτό το λόγο βάλε και διαγωνισμό για ην ημερομηνία για τις 1000 σελίδες...μπας και χαρούμεΌχι κατάλαβα εγώ περιμένω 1000- 1200...το έναντι μου ειρθε 600.....
Δεν πας στον διευθυντή της ΔΕΗ να διευθετηθεί το θέμα με τον τρόπο που ξέρεις....αααα πες και για μας...θα δουλεύουμε για τη ΔΕΗ σε λίγο.τεσπα μάλλον θα πάω σε ιδιωτική, έχω ακούσει θετικά γενικά..
Λες να πιάσει η πίπα μου εκεί;;πάντως πέρσυ ήθελα μια εξυπηρέτηση με τράπεζα, και είχε έρθει διευθυντής υποκαταστήματος της συγκεκριμένης τράπεζας ,τυχαια εντελώς ως πελάτης, όπως μιλούσαμε του είπα για το θέμα μου,με ρώτησε 2 στοιχεία μου,και μετά από το ραντεβού, λύθηκε τσακ μπαμ το θέμα χαχαχαχαχαχαχα!!!!Για αυτό το λόγο βάλε και διαγωνισμό για ην ημερομηνία για τις 1000 σελίδες...μπας και χαρούμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πας στον διευθυντή της ΔΕΗ να διευθετηθεί το θέμα με τον τρόπο που ξέρεις....αααα πες και για μας
Για τον έναντι κάτι θα κάνεις....στον εξοφλητηκο να σε δω..... χαχαχαχαΛοιπόν σ ολόκληρο σάιτ θα υπάρχει και κανένας διευθυντής ΔΕΗ, ας μου αφήσει μήνυμα μήπως τον χρειαστώ στον έναντι, και θα ξηγηθω πίπες για όλο το χρόνο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Για τον έναντι κάτι θα κάνεις....στον εξοφλητηκο να σε δω..... χαχαχαχα
Λοιπόν σ ολόκληρο σάιτ θα υπάρχει και κανένας διευθυντής ΔΕΗ, ας μου αφήσει μήνυμα μήπως τον χρειαστώ στον έναντι, και θα ξηγηθω πίπες για όλο το χρόνο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Visitor 2017,μοναδική μου αγαπη...!!που στέλνω λογαριασμό;!Ξεχασα να σου πω δικια μου ειναι η ΔΕΗ.