Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
Αγαπημένε μου τις 1000 σελίδες αφορα, πίπα στη παραλία χαχαχαχα!!Το σωστό θα ήταν στα 2000 άτομα αυτό.. Στις 1000 είπαμε πιπαΚαλήσπερα στην πιο καυλιαρα εδώ μεσα
Αγαπημένε μου τις 1000 σελίδες αφορα, πίπα στη παραλία χαχαχαχα!!Το σωστό θα ήταν στα 2000 άτομα αυτό.. Στις 1000 είπαμε πιπαΚαλήσπερα στην πιο καυλιαρα εδώ μεσα
....εννοείται!!Πάντα σε ετοιμότητα
Ακόμα τις θυμάμαι....αχ...Τι σφαλιαριτσες εχει φαει αυτος ο πισινος στη συναντηση μας. Αξεχαστη.
Ρε αγόρι όμορφο,δεν βάζετε πούλμαν να μου έρθετε Αθήνα ,γιατί εγώ να έρθω εκεί δύσκολο...Για εμάς στον Βορρά να δουμε ποτε θα μας παρεις της καυλες
Έτοιμη για παραλία είσαι....Μυρίζει summer....
Πάρε τη μηχανή και πάμε...Έτοιμη για παραλία είσαι....
Καληνύχτα αγοράκια από μένα.. Και πάντα με κάβλες...
Καληνυχτα ομορφουλα. Αν θελεις ενα χερακι βοηθειας ερχομαι.
Sweet dreamsΚαληνύχτα αγοράκια από μένα.. Και πάντα με κάβλες...
Sweet dreams
Παραλία πίπα και μια μπυριτσα το καλύτεροΑγαπημένε μου τις 1000 σελίδες αφορα, πίπα στη παραλία χαχαχαχα!!
Κοριτσαρα μου εσυ...Καλημερα boys μου!Ένα φιλάκι στον καθένα ξεχωριστά
Μυρίζει summer....
Αυτός ο κολος ο κόσμος ολοςΚαλημέρα!
Αυτός ο κολος ο κόσμος ολος
Ωωωω...το αγόρι μου το καβλιαρικο!!Να είσαι καλά,πάντα περνώ όμορφα μαζι σου!!Σ ευχαριστώ και για τις ευχές!!!Άλλη μία επίσκεψη χθες στη SexyJo. Δεν θα γράψω για την ποιότητα των υπηρεσιών, γιατί νομίζω οτι είναι γνωστό το επίπεδο που προσφέρει. Από όλα είχε ο μπαξές, μπρός, πίσω και τελείωμα-ρούφηγμα till last drop. Ειδικά όταν έχεις πάει 2-3 φορές νοιώθεις οικειότητα και άνεση. Στανταράκι ασυζητητί. Thank u Jo και Χρόνια Πολλά (Πάσχα και γενέθλια!!!).