argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.054
- Πόντοι
- 9.297
You are unbelievable-E.M.F.(από την πρώτη μας νεότητα...το έχω σε κασέτα....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!)Παει ,το κατάπιε..να δω τι θα έχω τώρα...
You are unbelievable-E.M.F.(από την πρώτη μας νεότητα...το έχω σε κασέτα....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!)Παει ,το κατάπιε..να δω τι θα έχω τώρα...
Αχ ,χαθήκαμε..εισαι καλά αγαπημένε μου;!You are unbelievable-E.M.F.(από την πρώτη μας νεότητα...το έχω σε κασέτα....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!)
Χάρη σε εσένα είμαι ΑΚΟΜΑ πιο καλά...όταν μπορέσεις ,να δεις το άσμα που μόλις σου αφιέρωσα.Αχ ,χαθήκαμε..εισαι καλά αγαπημένε μου;!
Αναλόγως τι είστε στη ΔΕΗ...μην πάνε τζάμπα οι πίπες μου..!εγώ πέρα απ την πλάκα είμαι στη ΔΕΗ... τι κερδίζω;;;
Κομματάρα ρε μωρό,με φοβερό ρυθμό,είναι δυνατόν να μην το ήξερα;!You are unbelievable-E.M.F.(από την πρώτη μας νεότητα...το έχω σε κασέτα....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!)
Με αυτά μεγαλωσαμε...με γνήσιο και ελεύθερο Μ.T.V.!!!!Κομματάρα ρε μωρό,με φοβερό ρυθμό,είναι δυνατόν να μην το ήξερα;!
Αχ τι κολάρα είναι αυτήΚαλημέρα!
Οχι δεν καταλαβες να τους στειλεις. Θα τους φερεις εσυ προσωπικα.......και θα δουμε τι θα κανουμε με αυτους αλλα και μαζι σου γυναικαρα μου.Visitor 2017,μοναδική μου αγαπη...!!που στέλνω λογαριασμό;!
Καλημέρα κουνήστρα και καυλιάρα νεαρά....Ωραία καυλημέρα μάς πέταξες σήμερα.....Μάς τόν έκανες κατάρτι πάλι πρωΐ πρωΐ καί δέν ήπιαμε καί δεύτερο καφέ.....φτού σου....Καλημέρα..διαφορετική !
Εδωσα μια παιχνιδιάρικη νότα σήμερα!Καλημέρα κουνήστρα και καυλιάρα νεαρά....Ωραία καυλημέρα μάς πέταξες σήμερα.....Μάς τόν έκανες κατάρτι πάλι πρωΐ πρωΐ καί δέν ήπιαμε καί δεύτερο καφέ.....φτού σου....
Τί παιχνιδιάρικη ξεμυαλήστρα νεαρά?....έφτασε ό π@τσος στόν αφαλό από το τέντωμα..... φτού σου δέν σού είπα σήμερα καί μπορεί νά σέ ματιάσουν.....φτού σου.....Εδωσα μια παιχνιδιάρικη νότα σήμερα!
Καλημερα. Να ερθω να παιξουμε τοτε. Διαλεξε παιχνιδι εσυ.Εδωσα μια παιχνιδιάρικη νότα σήμερα!
Καλημέρα όμορφε.. ξέρεις εσύ,με τι...Καλημερα. Να ερθω να παιξουμε τοτε. Διαλεξε παιχνιδι εσυ.
Ξερω πολυ καλα.......Καλημέρα όμορφε.. ξέρεις εσύ,με τι...
Καλημερα sexy κοριτσαρα μου..Καλημέρα..διαφορετική !
Καλημέρα μωράκι!!!Καλημερα sexy κοριτσαρα μου..
Καλημέρα σέξι ΤζοάνναΚαλημέρα..διαφορετική !
Καλημέρα αγόρι!Καλημέρα σέξι Τζοάννα