Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
anal
Ούπςςςςς....πάλι τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά?.....Δέν μάς λυπάσαι λίγο? .....Θά τιμωρηθείς αυστηρά κολασμένη νεαρά......Θά γίνει όπως έλεγε και ο Πρεβέζης σκύψε ευλογημένη άμα έρθω.....φτού σου.....
Αφού μ αρέσει καλέ.. να το κρυψω;!Ούπςςςςς....πάλι τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά?.....Δέν μάς λυπάσαι λίγο? .....Θά τιμωρηθείς αυστηρά κολασμένη νεαρά......Θά γίνει όπως έλεγε και ο Πρεβέζης σκύψε ευλογημένη άμα έρθω.....φτού σου.....
Εσύ καλά κάνεις καί τό δείχνεις ξεδιάντροπη νεαρά....εμείς πού τό βλέπουμε καί μάς σηκώνεται τό ηθικό τί νά κάνουμε πού δέν μπορούμε νά έρθουμε αυτές τίς μέρες? .......ΤΈΛΟΣ τό δικαστήριο αποφάσισε....θά τιμωρηθείς διά αυστηρού π@υτσοδαχτύλου.... Τελεία καί παύλα....Αφού μ αρέσει καλέ.. να το κρυψω;!
Ω νά σού γαμήσ...ξετσίποτη νεαρά...Μέχρι νά γράψω ανεβάζεις άλλη μέ κλαρίνα μάλιστα?....Τί ψυχή θά παραδώσεις μωρή κολασμένη?....Βασανίζεις όλον τόν ανδρικό πληθυσμό εδώ μέσα.....Φτού σου.....Μια ακόμη και δρόμο!!
Να δεις γαμησι που ρίχνει η ΔΕΗ Χάχα.... ήρθες δεύτερηΈχω κάτι νεύρα από το πρωί.. με τη ΔΕΗ..η 2πλασια ήρθε απ ότι συνήθως(Γενικό το κακο,σε όλους απ ότι έμαθα)...ευτυχώς που μου βγήκε σε καβλα όλο αυτό, και έκανα δυνατά γ@μησια ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Καμένος και εσύ αγόρι;;;Να δεις γαμησι που ρίχνει η ΔΕΗ Χάχα.... ήρθες δεύτερη
Πάνος Καμμένος;;;; Αχαχα.αστα μονίμως Καμμένος είμαι φυσάω τον χυλό φυσάω και το γιαούρτιΚαμμένος και εσύ αγόρι;;;
Απο την βιασύνη μου και τα νεύρα το έγραψα λαθος χαχαχα!!!Άσε μη μου την θυμίζεις..τα έσκασα χθες τα 327Πάνος Καμμένος;;;; Αχαχα.αστα μονίμως Καμμένος είμαι φυσάω τον χυλό φυσάω και το γιαούρτι
Έτσι κι αλλιώς για αρνί δεν φτάνανε .... έφταναν όμως για την ΔΕΗΑπο την βιασύνη μου και τα νεύρα το έγραψα λαθος χαχαχα!!!Άσε μη μου την θυμίζεις..τα έσκασα χθες τα 327
Απο την βιασύνη μου και τα νεύρα το έγραψα λαθος χαχαχα!!!Άσε μη μου την θυμίζεις..τα έσκασα χθες τα 327
Εσυ μωρο τα εσκασες χθες αλλα εδω με την συμμετοχη σου μας αλλαζεις εμας τα φωτα. Εισαι απο τα καλυτερα κοριτσια χωρις κομπλεξ και ζηλιες. Ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα.Απο την βιασύνη μου και τα νεύρα το έγραψα λαθος χαχαχα!!!Άσε μη μου την θυμίζεις..τα έσκασα χθες τα 327
Ζηλιες...στα 40φευγα μου.. ;!Μπα ,εδώ δεν είχα πιτσιρίκα τέτοια.. Η ζήλεια είναι δείγμα ανασφάλειας και εγώ τα έχω βρει με την πάρτη μου εδώ και χρόνια.. άσχετο,πάντα με την ευγένεια στον λόγο είσαι ,και σε τιμά να ξέρεις...Εσυ μωρο τα εσκασες χθες αλλα εδω με την συμμετοχη σου μας αλλαζεις εμας τα φωτα. Εισαι απο τα καλυτερα κοριτσια χωρις κομπλεξ και ζηλιες. Ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα.
Η τιμη ειναι δικη μας που κανεις χαβαλε μαζι μας και μας κρατας παρεα και περναμε ολοι καλα.Ζηλιες...στα 40φευγα μου.. ;!Μπα ,εδώ δεν είχα πιτσιρίκα τέτοια.. Η ζήλεια είναι δείγμα ανασφάλειας και εγώ τα έχω βρει με την πάρτη μου εδώ και χρόνια.. άσχετο,πάντα με την ευγένεια στον λόγο είσαι ,και σε τιμά να ξέρεις...
Η τιμη ειναι δικη μας που κανεις χαβαλε μαζι μας και μας κρατας παρεα και περναμε ολοι καλα.
Τι κορμαρα εισαι ρε μωρο; Οι τελειες αναλογιες. Να ημουν διπλα σου τωρα ποσο θα το ηθελα.
...αχ,ωραία θα ήταν να σ είχα εδώ...και ξέρεις τι θα ήθελα...ε;Τι κορμαρα εισαι ρε μωρο; Οι τελειες αναλογιες. Να ημουν διπλα σου τωρα ποσο θα το ηθελα.
Το ξερω πολυ καλα τι θα σου εκανα. Με μεγαλη μου χαρα....αχ,ωραία θα ήταν να σ είχα εδώ...και ξέρεις τι θα ήθελα...ε;