Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 170.281
Ναι ,αμέ , η ξανθιά χωμένη σε όλα...Από όλα και μέσα σε όλα είσαι...!
Τελευταία τροποποίηση:
Ναι ,αμέ , η ξανθιά χωμένη σε όλα...Από όλα και μέσα σε όλα είσαι...!
Εγώ βλέπω ξετσίποτη νεαρά ότι πρίν τά γενέθλιά σου κάποιος τυχερός τήν μέρα τού Πάσχα θά απολαύσει τήν υπέροχη πίπα σου καί τρελαίνομαι..... φτού σου ξετσίποτη.....Ρε συ,φαντάσου έρχονται πελάτες κ μου λένε,μπαίνουμε στο νήμα,σούπερ το υλικό,καβλα εσυ, αλλά ξεχνάμε και τον πόνο μας με τόσο γέλιο μεσα,και τους λέω,ναι όντος, είμαστε νήμα ποικίλης ύλης !Δεν θα βαριέστε ποτέ!
Αφου ξερεις τα καλυτερα ειμαστε. Παντα φρονιμα.Αν είστε καλά παιδιά, θα λέμε και τα ζώδια το πρωί, αμέ!
Άντε,καβλωσαμε, γελάσαμε, πάω τώρα...μακια θα τα πουμε μετά..
Καλά να είσαι, να το χαίρεσαι, αλλά εγώ τι μπορώ να κάνω.. ;Και ειδικά εξ αποστάσεως...;Εκτός αν ειναι τόσο μεγάλο οπως λες και έρθει μόνο του να με βρει (χιουμορ κάνω φυσικά,αλλά έχεις μια τάση επίδειξης σε όλα τα νήματα απ ότι βλέπω, των προσόντων σου ....)Εγώ πάλι ρε παιδιά πήγα σήμερα ραντεβού με κοπέλα μετά από 4 χρόνια και μου είπε ότι είναι τεράστιο και έφυγε τρέχοντας θα με βοηθήσεις εσύ γεξι γυμνάστρια
!!!!!!!!!υπεροχη!!!!!!!
Καλησπέρα μωρό.. ευχαριστώ..!!!!!!!!!!υπεροχη!!!!!!!
Λούτσους δηλαδήΈρχεται μεγάλη εβδομάδα Τζο πλέον μόνο με ναυτάκια
Η νηστεία επιτρέπει μόνο τα θαλασσινά
Εγώ το τρώω όλο το φαΐ μου...Δεν αφήνω τπτ...Έρχεται μεγάλη εβδομάδα Τζο πλέον μόνο με ναυτάκια
Η νηστεία επιτρέπει μόνο τα θαλασσινά
Παμφάγο κι αχόρταγο πλάσμαΕγώ το τρώω όλο το φαΐ μου...Δεν αφήνω τπτ...
Αυτή είμαι και ντροπή μου και αίσχος μου,περιμένω την τιμωρία μου...Παμφάγο κι αχόρταγο πλάσμα
Ρε φίλε μου Φατσέα κι εγώ έψαχνα νά βρώ τίνος ήταν τό εργαλείο πού σκόνταψα στήν Κατεχάκη καί έσπασα τά μούτρα μου στήν άσφαλτο. Ευτυχώς πού είπες ότι ήταν τό δικό σου καί δέν κάλεσα τήν ασφάλεια.... Νά ξεκαβαλάμε λίγο λέω εγώ.....Εγώ πάλι ρε παιδιά πήγα σήμερα ραντεβού με κοπέλα μετά από 4 χρόνια και μου είπε ότι είναι τεράστιο και έφυγε τρέχοντας θα με βοηθήσεις εσύ γεξι γυμνάστρια
βρε βρε ...
Υπεροχη..Καλημέρες boys...