Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.687
Έλα ντε..ψάξε ψάξε...μμμ με ποιον, αραγε?...
Εσύ έκανες ντουζ εγώ έβγαζα φωτο?
Τελευταία τροποποίηση:
Έλα ντε..ψάξε ψάξε...μμμ με ποιον, αραγε?...
Jo να ξερεις.....περιμενουμε πως και πως την επισκεψη σου
στα πατρια εδαφη να θυμηθουμε τα παλια !!! ?
σε βρηκα μια..σε βρηκα δευτερη....καθε φορα και πιο καυλαΈλα ντε..ψάξε ψάξε...
Σου άρεσε το σημερινό δεύτερο ραντεβού μας...ε;Εμένα πολύ.. Με χαλάρωσε...?σε βρηκα μια..σε βρηκα δευτερη....καθε φορα και πιο καυλα
ε,ναι..μετα την εκτονωση ακολουθει η χαλαρωση..Σου άρεσε το σημερινό δεύτερο ραντεβού μας...ε;Εμένα πολύ.. Με χαλάρωσε...?
Λουκάνικα νωπάΜεταξύ μας, προτιμώ ηλικίες 40 και πάνω.. που κ που θέλω μεζε.. ?
Τάσο εδώ που τα λέμε τα χορταστικα γαμησια τα κανω με 40+..Λουκάνικα νωπά
Ειδικά άμα άμα το κάρφωμα πήγε σύννεφοΣου άρεσε το σημερινό δεύτερο ραντεβού μας...ε;Εμένα πολύ.. Με χαλάρωσε...?
Ρεεεεεεεε
Παλιόπαιδο θα σε μαλώσω.. μου χάνεσαι αλλά έχε χάρη που είσαι όμορφος..Ρεεεεεεεε
Είμαι guest star, αλλά μια εμφάνιση μου είναι ισάξια με 1000 του regular castΠαλιόπαιδο θα σε μαλώσω.. μου χάνεσαι αλλά έχε χάρη που είσαι όμορφος..
Ας χάνεσαι και να είσαι καλά και να περνάς καλύτερα, αυτό θέλω.. ?Είμαι guest star, αλλά μια εμφάνιση μου είναι ισάξια με 1000 του regular cast
Μπορεί να μπαίνω λιγότερο,αλλά δεν χάνομαιΑς χάνεσαι και να είσαι καλά και να περνάς καλύτερα, αυτό θέλω.. ?
Ετσι ακριβως ειναι !!!Λοιπόν άκου στορυ, Benny H.φοβερός κωμικός, μες στη τρέλα...σωστά ;;κι όμως στην ζωή του εκτός κάμερας, ήταν μοναχικός, μισογυνης και τσιγκουνια κάργα...
Είδες μωρο τι μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος που φαινομενικά δείχνει μες στην τρελή χαρά.. Τεσπα..Ετσι ακριβως ειναι !!!
Κορμάρα !!!!
Ευχαριστώ αγοράκι μου..Κορμάρα !!!!
Ευχαριστώ αγοράκι μου..
Σταμάτα βρε να πειράζεις τους θαυμαστές μου ?