Lancelot69
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 844
- Πόντοι
- 81
Εννοειται σεβασμο θέλω να σου κάνω ερωτα οχι σεξ και να σου λέω κυρία Ιωάννα ( δεν κάνω πλακα )Εγώ τρελαίνομαι για τέτοιες ηλικίες καλέ, φυσικά να έχουν σεβασμό..!
Εννοειται σεβασμο θέλω να σου κάνω ερωτα οχι σεξ και να σου λέω κυρία Ιωάννα ( δεν κάνω πλακα )Εγώ τρελαίνομαι για τέτοιες ηλικίες καλέ, φυσικά να έχουν σεβασμό..!
ω ρε πουστη τοσα καλαμαρια με πι ουτε ο αμτζικ δεν τα πιανειΕγώ τρελαίνομαι για τέτοιες ηλικίες καλέ, φυσικά να έχουν σεβασμό..!Αλλά δεν νομίζω γυναίκα της ηλικίας μου να μην θέλει νιάτα που και που
Είσαι η ελληνιδα γκέισα , κανεις όλες τις φαντασιώσεις των αρσενικών , πραγματικότηταΜου αρέσει το σεξ,μου αρέσει που έχω όμορφο κύκλο πελατών,και άκρως χρήσιμα τα έξτρα χρήματα, νομίζω λίγο ακόμη θα είμαι στον στίβο ?,αντέχω!
???Είσαι η ελληνιδα γκέισα , κανεις όλες τις φαντασιώσεις των αρσενικών , πραγματικότητα
ΣεξυΓκεισαΤζοανα
ευτυχως δεν πληρωσα το 10αρικο για κουρεμα ...χαρηκες εεεε
Σταμάτα ρε ?????ευτυχως δεν πληρωσα το 10αρικο για κουρεμα ...χαρηκες εεεε
Εντάξει το εσωσες....είπες που και πουΕγώ τρελαίνομαι για τέτοιες ηλικίες καλέ, φυσικά να έχουν σεβασμό..!Αλλά δεν νομίζω γυναίκα της ηλικίας μου να μην θέλει νιάτα που και που
Μεταξύ μας, προτιμώ ηλικίες 40 και πάνω.. που κ που θέλω μεζε.. ?Εντάξει το εσωσες....είπες που και που
Όλοι που και που θέλουμε κάτι άλλο όπως εμείς οι παντρεμένοι.... χάχαχΜεταξύ μας, προτιμώ ηλικίες 40 και πάνω.. που κ που θέλω μεζε.. ?
Εδω είσαι πολύ καλή
Ευχαριστώ πολύ!Εδω είσαι πολύ καλή
Η θολή είναι θ εικόνα η βλέπουν θολά τα μάτια μου από αυτά που βλέπω
Σήμερα όλη μέρα λείπω!!! Αυτή είναι και "γαμώ" τις φωτογραφίες!!!!!
Σου αρεσει??την έβγαλα στο ραντεβού πριν αυθόρμητη!!Σήμερα όλη μέρα λείπω!!! Αυτή είναι και "γαμώ" τις φωτογραφίες!!!!!
Είσαιιι το κάτι άλλο.. ?
Ναι, τόσο ωραίο στήσιμο είχα θολή βγήκε γμτΗ θολή είναι θ εικόνα η βλέπουν θολά τα μάτια μου από αυτά που βλέπω
Ευχαριστώ γλυκέ μου!!!!Είσαιιι το κάτι άλλο.. ?
μμμ με ποιον, αραγε?...Σου αρεσει??την έβγαλα στο ραντεβού πριν αυθόρμητη!!
Και εγώ αυτές τις μέρες τρέξιμο Όχι μόνο με Ραντεβού
Αρκουδιαρη εσυ και να λειπεις δεν πειραζει ? ? ?Σήμερα όλη μέρα λείπω!!! Αυτή είναι και "γαμώ" τις φωτογραφίες!!!!!