Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.803
Είσαι ισως ο μόνος που με κάνει να γελάω έτσι και τόσο...❤ο κορεκτορας οχι εγω
Είσαι ισως ο μόνος που με κάνει να γελάω έτσι και τόσο...❤ο κορεκτορας οχι εγω
Ωραία νυχια....και το άλλο ωραίο είναι.... τζάμιΥγρές και ζεστές καλημέρες !!!
το νερο μαρατα ειναι?
ο φωτισμος μαπα.... το φορουμ διαθετει ηλεκτρολογαρα τον baros
prin anαχωρηση φιλε γιατι μετα δεν προβλεται επιστροφη εχω καλεσει οτι υπαρχει σε μαγισσα και εξορκιστηΚαλησπέρα sexy Jo κι από εμένα! Από αυτά που ακούω και βλέπω πραγματικά νομίζω έχω χάσει που δεν έχω κάνει ακομα συνάντηση μαζί σου, και αυτό πρέπει να αλλάξει..
Υ.Γ. Δεν ξερω γιατί αλλά εχω μια φαντασίωση..Σεξ μαζί σου με μουσική υπόκρουση το Dunkelheit από Burzum...
Όλο με πειράζεις ....?prin anαχωρηση φιλε γιατι μετα δεν προβλεται επιστροφη εχω καλεσει οτι υπαρχει σε μαγισσα και εξορκιστη
Με το καλό τότε να κάνουμε ραντεβού...και μ αρέσουν μουσικά ακούσματα σου!!Καλησπέρα sexy Jo κι από εμένα! Από αυτά που ακούω και βλέπω πραγματικά νομίζω έχω χάσει που δεν έχω κάνει ακομα συνάντηση μαζί σου, και αυτό πρέπει να αλλάξει..
Υ.Γ. Δεν ξερω γιατί αλλά εχω μια φαντασίωση..Σεξ μαζί σου με μουσική υπόκρουση το Dunkelheit από Burzum...
ρε φυγε εσυ και οταν γυρισεις μεχρι και καμπριο θα στο εχω κανει εδω μεσα για τους θερινους μηνεςΌλο με πειράζεις ....?
γιατι λες ψεμματα δικος μας ειναι πες του σου αρεσει ο κατα προτιμηση δροσεροςΜε το καλό τότε να κάνουμε ραντεβού...και μ αρέσουν μουσικά ακούσματα σου!!
Σύντομα θα το προσπαθήσω..Με το καλό τότε να κάνουμε ραντεβού...και μ αρέσουν μουσικά ακούσματα σου!!
φιλε ασε την μουσικη θα στο μου(σηκωσει η ιδια)Σύντομα θα το προσπαθήσω..
Και αφού σου αρέσουν οι Burzum, θα έχει black metal υπόκρουση το ραντεβού!
Και mayhem.Σύντομα θα το προσπαθήσω..
Και αφού σου αρέσουν οι Burzum, θα έχει black metal υπόκρουση το ραντεβού!
Και mayhem.
?
Εγώ τρελαίνομαι για τέτοιες ηλικίες καλέ, φυσικά να έχουν σεβασμό..!Αλλά δεν νομίζω γυναίκα της ηλικίας μου να μην θέλει νιάτα που και πουΚαλησπέρα είμαι Ιωάννα είμαι 25 χρονών και σκεφτομαι να κλείσω ραντεβού μαζί σου έχεις προβλημα με την ηλικία γιατί έχω ακούσει και κάτι τρελά από κάποιες ότι θέλουν από 35 και πάνω ?
Αγάπη οι MayhemΚαι mayhem.
?
Είμαι σίγουρος!φιλε ασε την μουσικη θα στο μου(σηκωσει η ιδια)
Επίσης αγαπημένο συγκρότημα!Τότε θα παίξει και freezing moon και life eternal! Κοίτα να δεις που οι φαντασιώσεις βγαίνουν αληθινές καμία φορά...Και mayhem.
?