jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
γεια σου μωρο μου.Γεια σου μικρούλι ?
γεια σου μωρο μου.Γεια σου μικρούλι ?
Άμα βλέπεις τέτοια, πως να μην πάει καλά η μέρα
ξeroyme den blepeiς den diabazeιςΔυστυχώς δεν μπορώ να κάτσω παραπάνω να τα πούμε, οι δουλειές τρέχουν,όταν χαλαρώσω θα ξαναμπώ!!!Μάκια στ αγοράκια μου όλα!??
Με πάει μπιπ η μέρα ,απ όλες τις πλευρές...Γεια σου ρε Τάσο με τα ωραία σου!!!πολυ πεσμενο το νημα να το σηκωσουμε λιγο
Αγόρι σ ευχαριστώ πολύ για το κόπο να γράψεις...με τιμά..Επίσης αν και σου ήρθά λίγο κουρασμένη η θετική ενέργεια σου και διάθεση σου,μ έφτιαξε και μένα.. περάσα όμορφα και εγώ,το ξέρεις !!Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε και στο χωριό μου, το Παρίσι. Η ερώτηση είναι η ίδια από τα βάθη του χρόνου, κιθαρίστας ή ντράμερ; Πιπίνι ή μιλφάρα; Για μένα δεν υπήρξε ποτέ δίλημμα. Γεννήθηκα πλεονέκτης. Τα θέλω όλα. Ήταν λοιπόν καιρός για μιλφάρα. Τζο με τα όλα της. Τύπος έξω καρδιά, για καλή παρέα. Αρκετά εξυπηρετική για το φιξάρισμα του ραντεβού. Ακριβής, πεντακάθαρη και μοσχομυριστή. Στα της εμφάνισης δε θα δώσω και μεγάλη σημασία υπάρχει αρκετό υλικό από τη Τζο για να συνάγεται τα συμπεράσματά σας. Στο κρεβάτι είναι, όπως λέει και το ανέκδοτο, ότι πρέπει. Δε λέει όχι σε τίποτα εκτός από φιλιά. Δέχεται δάχτυλο, κάνει πρωκτικό, deepthroat, mouthfuck, τα πάντα όλα. Μια ωραία συνάντηση. Λίγο περιληπτικά αλλά αρκετά αναλυτικά για όποιον ενδιαφέρεται να εμβαθύνει. A bientot
Το απόλυτο icon status,animal print το απογειώνεται και αναδεικνύει τη σύγχρονη σεξουαλικότητα σας.Καλημέρα μας ,και ας ετοιμαζόμαστε για δουλειές, γιατί εμένα με πλάκωσε το πάπλωμα!?
Πότε θα έρθει η ώρα να μπω και στις 2 αυτές τρυπούλες και να σε απολαύσω;;;Προσέχετε την Jo εκεί στην πρωτεύουσα για να έχουμε και οι άλλοι όταν ερχόμαστε μύστες μου!!Προσοχή μεγάλη!!!
Διαβάζοντας κριτικές όλων σχεδόν των κυρίων που έχω δει, πραγματικά είμαι τόσο τυχερή,που όντος με προσέχουν και περνάω όμορφα μωρό..Πότε θα έρθει η ώρα να μπω και στις 2 αυτές τρυπούλες και να σε απολαύσω;;;Προσέχετε την Jo εκεί στην πρωτεύουσα για να έχουμε και οι άλλοι όταν ερχόμαστε μύστες μου!!Προσοχή μεγάλη!!!
Πάντα ευγενικός...?Το απόλυτο icon status,animal print το απογειώνεται και αναδεικνύει τη σύγχρονη σεξουαλικότητα σας.
Καλημέρα ... όλη μέρα!Καλημέρα!
Αυτό είναι για πρωινό!Μια μικρή αποζημίωση, επειδή σήμερα λόγω υποχρεώσεων ,δεν πολυ μπήκα..
????Καλημέρα ... όλη μέρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό είναι για πρωινό!
που σαι ρε λαμογιο να βοηθησεις το κοριτσι
Τασούλη , Καλημέρα ?που σαι ρε λαμογιο να βοηθησεις το κοριτσι
ακομη εδω εισαι ρε πουστη μουΤασούλη , Καλημέρα ?
11 φεύγω,έχω ακόμα ???ακομη εδω εισαι ρε πουστη μου